Nou în grila Megogo: Canalele Warner Bros. Discovery, Zoom TV HD și M5 HD. A ieșit [M] Blog for Kids iar DW English HD a revenit în grilă.

Platforma de streaming OTT Megogo a introdus în ultima săptămână mai multe canale, dintre care o revenire. De asemenea a eliminat din grilă blogul pentru copii cunoscut sub numele [M] Blog for Kids.


Canalele introduse în grilă sunt Cartoon Network HD, Cartoonito HD, HGTV HD, Warner TV HD, Zoom TV HD și M5 HD. De asemenea a reintrodus canalul DW English HD după ce l-a scos din grilă acum 2 săptămâni, detalii AICI. Ieșirea de atunci s-a datorat neprelungirii contractului cu deținătorul DW iar acum contractul a fost prelungit inclusiv pentru România.

Cartoon Network este un canal pentru copii care difuzează filme și seriale toate de animație și a fost lansat în România pe 1 septembrie 1998, dar în limba engleză. Abia din 30 septembrie 2002 a fost localizat parțial în limba română iar din 2004 complet în această limbă. Printre serialele difuzate se află Uimitoarea lume al lui Gumball, Haideți tineri titani!, Grădiniță dramei totale și Lumea Looney Tunes.

În luna aprilie canalul va difuza sezonul 3 din Jellystone! și noul serial Looniversitatea micuților.

Cartoonito este un canal pentru copii preșcolari care difuzează seriale de animație precum Mr. Bean, Tom și Jerry se dau în spectacol, Lu și gașca poznașă, Batroți, Grizzy și lemingii și altele. Canalul emite cu acest nume încă din 17 martie, anul trecut în locul Boomerang. În luna aprilie canalul va difuza sezonul 2b din Alice și Lewis.

HGTV este un canal de hobby care difuzează seriale docu-reality despre casă și grădină și a fost lansat în România pe 30 decembrie 2019. Inițial fără subtitrare în limba română, începând din 3 februarie 2020 canalul difuzează treptat cu subtitrare în această limbă. Printre serialele difuzate se află Câștigător la loterie, cumpăr casă, Vrem o casă mică, 
Renovări la prețuri bune, Ne mutăm pe o insulă, Capodopere recuperate, O casă de vacanță pe gratis și Ne mutăm la Mediterană.

Warner TV este un canal care difuzează filme și seriale atât din biblioteca Warner Bros (incluzând DC și Cartoon Network Classic) cât și de la alți distribuitori. Canalul emite cu acest nume încă din 23 octombrie 2021 în locul TNT.

Zoom TV este un canal de documentare care difuzează emisiuni și documentare despre turismul în România și a fost lansat în teste pe 29 iulie 2022 iar oficial pe 23 septembrie și este disponibil până acum doar în grilele Orange și Sweet.TV. Printre emisiunile difuzate se află Zoom Relax, Zoom prin România, Zoom News, Sare și piper și Culese din lume.

M5 este un canal generalist de cultură deținut de MTVA din Ungaria și a fost lansat în iulie 2016.

Cu aceste canale numărul a crescut de la 105 la 111 canale TV, dintre care 18 locale și regionale.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

DIGI Online: Au intrat Sky Showtime 1 HD și Sky Showtime 2 HD. Prima Play: Au intrat Prima Food & Travel, Bollywood TV și un sfert din canalele Must Carry