Modificări în grila platformei Megogo: Canalele Disney și Euronews România au intrat. A ieșit DW English

Platforma de streaming OTT Megogo a făcut acum câteva zile modificări în grila sa de canale TV. Astfel a introdus canalele Disney Channel, Disney Junior, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Baby TV și Euronews România.

Noile canale sunt disponibile în pachetul Optim TV. De asemenea a eliminat din grilă canalul DW English HD. Canalul rămâne însă în grilele DIGI, Orange și Vodafone, dar și pe site-ul propriu.

Disney Channel este un canal pentru copii care difuzează seriale Live-action și de animație pentru copii cum ar fi Taffy, Băiat, fată etc., Miraculos: Buburuza și Motan Noir, Familia Green la oraș, Antieroii din Valley View, Casa lui Raven, Tabăra cu peripeții, Hamster și Grethel, Eroii pe jumătate și altele. Astăzi, pe 4 martie începe serialul de animație pentru copii Hailey se ocupă (luni-vineri ora 16:25) și sezonul 2 din Antieroii din Valley View (luni-vineri ora 20:25).

Disney Junior este un canal pentru copii mici care difuzează seriale de animație ca Clubul lui Mickey Mouse, Mickey Mouse: Casa distracției, Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori, Alice în cofetăria minunilor, Eroii în pijama, Evrica!, Kiya și maeștrii Kimoja, Superpisicuțele, Cățeluși constructori, Războiul stelelor: Aventurile tinerilor Jedi și altele. Vinerea trecută, pe 1 martie a împlinit 12 ani de când s-a lansat ca canal TV în România.

National Geographic și National Geographic Wild sunt canale de documentare care difuzează filme și seriale documentare despre mecanică, lume și natură. Printre serialele difuzate pe National Geographic se află Dezastre în aer, Oceanul pe uscat, Geniul, Salvatori pe drumuri înghețate, Știința prostiei și altele iar printre serialele difuzate pe National Geographic Wild se află Doctor Pol, Secrete la zoo, Fight Club, Crescători în lumea animalelor și altele.

Euronews România este varianta românească a canalului european de știri Euronews care difuzează în țara noastră știrile Bună dimineața România, Euronews Acum, Bună seara România și Global Weekend, dar și emisiuni de magazin ca @UPB, Trăiești bine, Arta de a fi, Permis de antreprenor, Cult, A venit vremea Euronews Cinema, Despre una. Despre alta, Euro educația, Ia-ți viteză, Succesul te învață și Boerie în bucătărie.

Cu aceste canale introduse numărul crescut de la 102 la 108 de canale TV, dintre care 18 locale și regionale și unul blog. Vă reamintim că acum 2 săptămâni Megogo a introdus în grilă mai multe canale, dintre care canalele naționale ale TVR și MTVA, detalii AICI.

Comentarii

Postări populare

Clever Group anunță un nou canal ce se va lansa: Prima World

FilmBox+ se închide în Europa și va fi disponibil doar prin operatori

Modificări în grila națională DIGI TV Analogic