Modificări în grila Kanal D: Tu urmezi! mutat mai târziu. Roata norocului revine cu un nou sezon.

Kanal D anunță alte modificări în grila de toamnă a canalului lansată de aproape o lună. Astfel mută emisiunea Tu urmezi! cu o zi mai devreme, dar la o oră târzie și programează în locul său emisiunea Roata norocului.

                         FOTO: Kanal D

Începând din această săptămână emisiunea Tu urmezi! va fi difuzată în fiecare sâmbătă ora 22:30 în locul filmelor artistice. După mutarea emisiunii Kanal D întrerupe difuzarea filmelor din grilă, dar ele vor continua pe Kanal D 2. Din informațiile noastre mutarea Tu urmezi! a fost făcută din cauza audiențelor scăzute.

În locul emisiunii Roata norocului revine cu sezonul 16 duminica aceasta de la ora 20:00, cu noi ediții difuzate în fiecare duminică la aceeași oră. În noul sezon prezentatorii Bursucu' (Adrian Cristea) și Ana Maria Barnoschi vor face ,,înconjurul lumii" pe lângă jocurile, muzica asigurată de Coldplay și Iulia Dumitrache și pedepsele.

Tu urmezi! a debutat anul trecut în toamnă pe Kanal D și este prezentat de Dan Negru (care mai prezintă și emisiunea Jocul cuvintelor pe același canal). Acum rămâne de văzut viitorul emisiunii după ce se termină sezonul 2. Dacă până acum Kanal D anula emisiunile din ultimii ani din cauza audiențelor mici, acum după lansarea canalului secundar generalist al companiei deținătoare deciziile vor sta în funcție de programul celui din urmă.

Anul acesta în primăvară Kanal D a mutat serialul Destăinuiri în grila Kanal D 2 la o lună de la lansare (mai multe detalii AICI) dar a fost scos din grilă la sfârșitul lunii iulie 2023 după prima parte a primului sezon și nu se știe dacă revine cu noi episoade. De asemenea alte 2 seriale turcești așteaptă să-și reia difuzarea: Hercai și În bătălia inimii, ambele scoase din grilă în mai anul acesta.

În cazul Tu urmezi! după încheierea sezonului 2 vom vedea anul viitor dacă emisiunea va fi anulată sau dacă va continua fiind mutată pe canalul secundar așa cum a făcut și cu Destăinuiri.

UPDATE 20 noiembrie 2023 ora 17:09: Kanal D a reluat edițiile noi ale emisiunii Tu urmezi! încă de mai puțin de 2 săptămâni după ce în ultima lună redifuza primele 4 ediții ale sezonului 2. Din această cauză canalul va încheia sezonul cu o întârziere de o lună decât a planificat.

Din informațiile noastre în loc să se încheie în luna decembrie înainte de Crăciun sezonul se va încheia în ianuarie anul viitor.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

DIGI Online: Au intrat Sky Showtime 1 HD și Sky Showtime 2 HD. Prima Play: Au intrat Prima Food & Travel, Bollywood TV și un sfert din canalele Must Carry