S-a lansat PRO Argeș TV. Unde emite și la ce operatori va intra?

După amânarea de acum 2 săptămâni, canalul local de televiziune PRO Argeș TV din Curtea de Argeș și-a început în cele din urmă emisia, chiar din această săptămână.


Mai exact, începând de luni, 14 cotombrie 2024 iar lansarea a venit cu emisunea Chestiuni arzătoare, care a intrat în al șaselea an de difuzare iar de data aceasta a avut o pauză lungă (a intrat în vacanță la începutul lunii iulie). Este de asemenea și emisiunea de bază a postului. În ultimii ani a fost pe mai multe canale precum Super TV (2019-2020), Linkpress TV (2020) și Profi 24 TV (2020-2024).

PRO Argeș TV în acest moment emite doar online pe site-ul propriu, însă spre deosebire de toate celelelte canale locale și regionale, accesul este restricționat doar cu abonament în valoare de 4 euro/lună (20 lei/lună). Conform informațiilor noastre, canalul va intra în grilele DIGI și Orange, însă în perioada următoare.

Noul canal local va difuza emisiuni precum Chestiuni arzătoare, Poveștile Argeșului, Sport Plus, Interviu, PRO Folclorik, PRO Hit 90, Descoperă și Controverse. Canalul este deținut de Iulian Uță, fostul proprietar a canalului Profi 24 TV. Vă reamintim că luna trecută CNA a acordat licența acestui canal după 2 amânări și un eșec a licențierii Astra TV, detalii AICI.

Inițial PRO Argeș TV ar fi urmat să emită de la 1 octombrie 2024, însă din cauză că CNA nu era în cvorum în ultimele 2 săptămâni, canalul a amânat intrarea în emisie pentru a aștepta decizia de autorizare.

Ce face Profi 24 TV?

În timp ce Uță se ocupă de PRO Argeș TV, canalul național Profi 24 TV care are un nou proprietar și-a schimbat logo-ul încă din 1 august 2024, însă difuzează doar mix-uri muzicale și reluări. Până la întreruperea emisiei din iulie, anul acesta canalul avea emisiuni și filme.


Actualul proprietar al Profi 24 TV este Mădălin Florin Lisaru, antreprenor român stabilit în Italia cu peste 12 ani de experiență în logistică, transporturi și energie regenerabilă. El este de asemenea și deputat în Partidul Patrioților.

Comentarii

Postări populare

TV Sat Media Group vrea să extindă Radio Boom și pe TV. CNA a amânat acordarea licenței. Câte canale muzicale sunt licențiate în România?

Nou în grila platformei Sweet.TV: Adventure Caleidoscop HD. UPDATE: A intrat și Comedy Picks HD