Situație la Radio Vâlcea 1: Compania deținătoare este în faliment iar studioul este nefuncțional.

Radio Vâlcea 1 riscă să piardă licența. Consiliul Național al Audiovizualului a luat act în ședința de ieri, 28 mai de situația companiei Regal SRL, deținătoarea licenței Radio Vâlcea 1.


Conform situației, Radio Vâlcea 1 a solicitat întreruperea emisiei canalului pentru cel mult 90 de zile cu începere din 11 decembrie 2023 până în 9 martie 2024. Pe 11 martie a fost făcut un control în studioul canalului și s-a constatat că nu există alimentare cu energie electrică, studioul fiind nefuncțional iar acest lucru a fost constatat în ședința din 15 mai 2024 când ,,reprezentantul” canalului a declarat că emisia se face temporar din Cluj Napoca, fiind și motivul pentru care canalul încă emitea.

CNA la aceea vreme le-a acordat o săptămână să rezolve problema, dar nu s-a întâmplat până acum iar potrivit extrasului ONRC compania se află în faliment iar lichidatorul judiciar provizoriu este Euro Insolv SPRL din Satu Mare. Conform declarațiilor lui Răzvan Frânculescu de la CNA, Radio Vâlcea 1 și-a întrerupt emisia timp de 96 de ore începând din 24 mai 2024 (informarea de către inspectorii CNA din Vâlcea fost făcută abia ieri), dar este posibil să piardă licența în perioada următoare.


                 FOTO: Decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Radio Vâlcea 1 a fost un canal local din județul Vâlcea care a difuzat emisiuni și muzică și a fost lansat pe 15 septembrie 1993. A fost ultimul canal rămas deținut de compania vâlceană după ce celelalte canale au fost închise în ultimii ani. Vă reamintim că la începutul lunii februarie a acestui an CNA a retras licența Radio Vâlcea 2 din cauza expirării licenței, compania deținătoare fiind la aceea vreme în insolvență, detalii AICI.

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?