AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

AXN Spin, care a început să introducă noi programe de lifestyle în programul său treptat începând din decembrie 2023, anunță oficial schimbarea formatului canalului. În trecut, era un canal destinat unui public tânăr, ducând telespectatorii în lumi paralele, pline de secrete, puzzle-uri și ființe supranaturale iar în ultimii 9 ani a difuzat doar reluări de pe canalele AXN. Acum (începând din 1 iunie 2024) este un canal de lifestyle, care oferă programe de stil de viață și seriale documentare cu crime adevărate.


Antenna Entertainment, proprietarul portofoliului AXN CEE, a implementat o nouă strategie de programare pentru întregul portofoliu de canale, inclusiv AXN Spin, care a primit un format complet nou.

AXN Spin într-o nouă versiune cu sloganul „Viața reală e nasoală!” este un canal de lifestyke care oferă producții optimiste, relaxante și antrenante. Telespectatorii se pot aștepta la programe interesante de stil de viață de înaltă calitate și la seriale fascinante și intrigante cu eroi reali și unici. În timpul zilei, spectatorii se pot scufunda într-o lume plină de călătorii incitante, povești înălțătoare și transformări de neuitat, apoi se pot adânci în unele dintre cele mai faimoase și captivante investigații, descoperind secretele din spatele crimelor și misterelor adevărate.

        ,,Cel mai scump vas de croazieră din lume” pe AXN Spin. FOTO: Antenna Entertainment

Cele mai recente programe de pe AXN Spin includ: „Cel mai scump vas de croazieră din lume”, „Unde zic da?”, „Case de vacanță însorite”, „Vânătorii de case - Australia”, „Vânătorii de case - Canada ”, „Vânătorii de case: Case pe plajă”, „Curățenie generală”, „Cum l-am prins pe criminal?”, „Dosarul crimei”, „Cum am supraviețuit criminalului în serie?” și „Ucigașul din interior”.

AXN Spin a început difuzarea pe 1 martie 2013,  ca parte a  portofoliului Sony Pictures Television Networks.  Din octombrie 2021, face parte din Antenna Entertainment din cadrul Antenna Group (proprietarul Kiss TV, Rock TV și Magic TV). AXN Spin este disponibil pe scară largă în România, inclusiv în rețelele DIGI, Orange, Vodafone și Focus Sat.

Antenna Entertainment operează pe 12 piețe din Europa Centrală și de Est, oferind 21 de canale TV cu plată și un serviciu VOD. Compania media deține mărcile AXN: AXN, AXN Black, AXN White, AXN Spin și canale Viasat: Viasat 2, Viasat 3, Viasat 6, Viasat Film.

                                                            VIDEO: Andrey The Identer


,,Am transformat AXN Spin într-un canal de divertisment bazat pe povești omenești reale, unde telespectatorii noștri au ocazia să se bucure atât de programe inspirate de stil de viață, cât și de producții incitante cu crime adevărate. Suntem încântați să oferim o gamă atât de dinamică și diversă de programe noi, asigurându-ne că putem oferi publicului nostru internațional conținut unic și mereu captivant. Credem că acest canal este o propunere de ceva nou și incitant pentru toți acei telespectatori care caută inspirație, aventură sau să rezolve un mister criminal întunecat. Noua strategie de programare pentru întregul portofoliu AXN din România - inclusiv metamorfoza lui AXN Spin - s-a dovedit a fi un succes, dovadă fiind o creștere față de anul trecut.” - a declarat Éva Kis-Bocz, Channel Director CEE la Antenna Entertainment.

Potrivit companiei, creșterea rezultatelor portofoliului AXN este rezultatul unei noi strategii, al îmbunătățirii consecvente a ofertei de programe și a investițiilor și mai mari în conținut nou: cele mai bune seriale și hituri de film de la cele mai mari studiouri americane, producții europene captivante, producții grecești de la Antenna Studios, seriale populare „retro” din vremuri, precum și programe de lifestyle și seriale de crime adevărate.

În această toamnă, telespectatorii AXN vor avea ocazia să vadă noi producții mult așteptate și sezoanele ulterioare ale serialelor îndrăgite: „Recrutul” – sezonul 6, „Walker” – sezonul 2, „Vrăjitoarea”, „FBI: International”, „SEAL” – sezonul 7, „Doctorul cel bun” – sezonul 7 și „SWAT” – sezonul 7.

Sursa: Satkurier, citat și corectat de Recomandări Extra

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

Radio TaNăNaNa anunță că s-a închis. Urmează să-i fie ridicate frecvențele la CNA