Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

kanal D și Kanal D 2 își modifică începând de săptămâna viitoare programele din tronsonul de noapte. Mai exact, de la finele lunii septembrie.


Astfel serialul turcesc Vinovați de iubire, care a ajuns la finalul primului sezon săptămâna aceasta. Poimâine a fost ultimul episod a primului sezon pe Kanal D iar serialul va fi mutat pe Kanal D 2 începând din 25 septembrie. Astfel noul sezon (al doilea) al serialului va fi difuzat ca și până acum, miercuri-vineri ora 23:00, doar că pe alt post TV al grupului Dogan.

De asemenea serialul mai e difuzat și pe Dizi Channel, însă cu un alt nume: Nevinovații.

Odată cu mutarea lui Vinovați de iubire, un alt serial își schimbă programul de difuzare. Este vorba de serialul australian Un loc numit acasă, lansat chiar la începutul acestei luni. Serialul rămâne pe Kanal D 2, însă începând de săptămâna viitoare, noile episoade vor fi difuzate în fiecare duminică ora 23:30, cu câte 2 episoade.

Kanal D pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

Mutarea lui Vinovați de iubire vine în contextul în care Kanal D a început pregătirile pentru noul sezon a emisiunii concurs de cultură generală Jocul cuvintelor, prezentată de Dan Negru. Deocamdată nu a anunțat când începe noul sezon iar până atunci, în locul serialului de mai sus vor fi reluări ale emisiunilor Știrile Kanal D, The Floor și 40 de întrebări cu Denise Rifai pe canalul principal.

Ultima dată când quizz-show-ul a fost difuzat cu ediții noi a fost în luna iulie a acestui an, când și-a încheiat cel de-al șaselea sezon a emisiunii.

Comentarii

Postări populare

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

Radio TaNăNaNa anunță că s-a închis. Urmează să-i fie ridicate frecvențele la CNA