S-a lansat canalul Antena 3 Suceava. Cum arată și de când? La operatorii de cablu nu emite încă.

Săptămâna aceasta Antena 3 CNN și-a lansat stația locală Antena 3 Suceava, a 12-a în general, dar și a 7-a care emite program propriu.

Noua stație s-a lansat miercurea aceasta, pe 15 mai 2024 iar în acest moment nu emite la operatorii de cablu, ci online parțial pe pagina de Facebook a canalului. Grafica are un alt font față de cea a stației naționale din București.

În plus ident-urile au fost filmate în aproprierea unei mănăstiri din Suceava:

Iar spre deosebire de celelalte stații locale și regionale, studioul arată asemănător cu cel din București:

      FOTO: Antena 3 Suceava/Facebook

Noua stație va emite program propriu luni-vineri între orele 08:00-09:00 și 17:00-19:00 iar în weekend între orele 10:00-13:00. Printre emisiunile ce vor fi difuzate se află Cafeneaua de dimineață (luni-vineri ora 08:00), Prima Plan (luni-vineri ora 17:25), Raport de sănătate, Atelier de weekend și Turist în Bucovina. În rest retransmite Antena 3 CNN.

Antena 3 Suceava este a treia stație locală a Antena 3 CNN din țară și a primit licența de la CNA în luna septembrie a anului trecut, detalii AICI. Până acum ultima stație regională lansată de Antena 3 CNN a fost cea de la Iași, în care a avut loc relansarea în decembrie anul trecut, iar înainte Antena 3 Ploiești (lansată în decembrie 2022).

După lansarea Antena 3 Suceava, mai rămân doar 5 stații regionale ale Antena 3 care încă retransmit Antena 3 CNN. Vă reamintim că în luna august a anului 2021 Antena 3 a cerut la CNA renunțarea la programul propriu a stațiilor locale din Iași (mai târziu relansată), Ploiești (mai târziu lansat), Slobozia și Târgu Mureș (stațiile din Iași și Slobozia și-au întrerupt emisiile în decembrie 2019, respectiv mai 2020). De asemenea stația Antena 3 din Brașov retransmite integral Antena 3 din București încă din 2019, odată cu schimbarea denumirii din Antena 1 Brașov. În iulie 2021 trecut CNA a autorizat studioul Antena 3 din Brașov, dar deocamndată nu produce emisiuni locale.

Totodată în iulie 2022 Antena 3 Călărași a cerut la CNA renunțarea la programul propriu după ce pe 30 iunie a fost ultima zi de emisie proprie a canalului menționat, detalii AICI. În continuare mai sunt stații locale ale Antena 3 care încă au program propriu: Antena 3 Constanța, Antena 3 Deva, Antena 3 Pitești, Antena 3 Alexandria, Antena 3 Ploiești și Antena 3 Iași. Antena 3 Suceava devine acum a șaptea stație regională a Antena 3 CNN care are program propriu.

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?