Prima Sport 5 se lansează în acest weekend. Unde ar putea fi disponibil? Ce meciuri va difuza?

Prima Sport își extinde oficial oferta de canale sportive cu încă unul: Prima Sport 5. Noul canal al companiei clujene Clever Group își va începe emisia în acest weekend. A fost anunțată data și ora lansării.

Prima Sport 5 se va lansa Sâmbăta aceasta, din 8 octombrie de la ora 16:00 cu meciul de fotbal Serie A în care joacă echipele Sassuolo și Inter. Canalul va difuza meciurile de fotbal din La Liga, Serie A, Ligue 1, Premier League, Liga Portugal, UEFA Champions League, UEFA Nations League și Preliminarii UEFA Euro 2024.

Programul primului Weekend al Prima Sport 5 (via Fotbal Show):

Sâmbătă, 08 octombrie:
16:00 Fotbal Serie A: Sassuolo - Inter
18:00 Fotbal Ligue 1: Marseille - Ajaccio
20:00 Fotbal Liga Portugal: Benefica - Rio Ave (EXCLUSIV)

Duminică, 9 octombrie:
14:00 Fotbal Ligue 1: Montpellier - Monaco
16:00 Fotbal La Liga: Real Sociedad - Villarreal
19:30 Fotbal Premier League: West Ham - Fulham
21:45 Fotbal Serie A: AS Roma - Lecce

Unde ar putea fi disponibil?

La lansare Prima Sport 5 ar putea fi disponibil în grila Vodafone TV și pe platforma proprie Prima Play. În prezent emisia noului canal este în teste din informațiile noastre.

Prima Sport 5 nu va intra în acest moment în grilele Orange deoarece nu a fost încheiat încă un acord de retransmisie a meciurilor din Premier League pe Prima Sport în rețelele Orange (inclusiv Communications) și Next Gen. La DIGI nu va intra nici în acest moment din cauză că are canalele Prima Sport, dar nu toate în grilă (lipsesc Prima Sport 2 HD și Prima Sport 4 SD și HD în grilă).

La Focus Sat nu se știe dacă va fi adăugat și el în grilă. Are deja canalele Prima Sport fără probleme. De precizat că Prima Sport 3 și Prima Sport 4 sunt disponibile încă de la începutul anului trecut în grila operatorului deținut de M7 Group (deținut de Canal+).

Prima Sport 5 a primit licența audiovizuală în luna martie a acestui an, alături de alte 8 canale Prima: Prima Show, Prima News, Prima Comedy, Prima Food&Travel, Prima History, Prima Wild, Prima Traditional Music și Prima Shop 24. În luna septembrie canalul a fost autorizat de CNA alături de Antena 3 Alexandria, detalii AICI.

Vă reamintim că Clever Group va lansa în această toamnă încă două canale: Prima News și Prima Comedy. Prima News va difuza știri și emisiuni informative în timp ce Prima Comedy va difuza filme românești și americane și seriale de comedie. Mai multe detalii AICI. În plus în grila Prima News vor fi și jurnalele Focus preluate de la Prima TV (lucru făcut și de TVR Info cu Telejurnalele TVR 1 și TVR 2; și alte canale din alte țări fac același lucru) iar canalul se va lansa la finalul lunii noiembrie. Prima Comedy va avea în grilă și spectacolele de Stand-Up, iar serialele de comedie difuzate pe acest canal vor fi internaționale.

Totodată Clever Group mai are în plan să lanseze și canalele Prima Show, Prima Food&Travel, Prima History, Prima Wild, Prima Traditional Music, Prima Shop 24 și Cinema Asia, probabil anul viitor.

Prima Sport 5 va completa oferta de canale Prima Sport ale Clever Group. Prima Sport oferă în prezent 4 canale TV SD și HD și 4 canale PPV (primele 2 HD, și celelalte 2 SD) care sunt disponibile exclusiv la Vodafone. În curând canalele PPV vor fi și pe platforma Prima Play.

UPDATE 6 octombrie 2022, 09:31: Prima Sport 5 a intrat de aseară pe Interlan.

UPDATE 6 octombrie 2022, 14:54: Conform unui utilizator de pe Forum Softpedia, a apărut un mesaj de la departamentul Prima Play care arată: ,,Buna ziua, Incepand cu 7 octombrie va fi disponibil si canalul Prima Sport 5, plus canalele PPV1 si PPV2. Vezi avea astfel acces la 7 canale cu continut sportiv, pe care acoperim marea majoritate a transmisiunilor. Multumim.". Cea ce înseamnă că va intra pe platforma Prima Play înaintea lansării, alături de Prima Sport PPV1 și Prima Sport PPV2.

UPDATE 6 octombrie 2022, 18:02: Noul canal Prima Sport 5 și-a început emisia în teste acum câteva ore.

           FOTO: TVArchive RO/Discord

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an