Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

La o lună după aprobarea CNA, canalul Bollywood TV își va schimba numele în Bollywood Stars începând de mâine, din 15 septembrie.

Redenumirea se va face astfel pe frecvența în care a existat adevăratul Bollywood Clasic pentru că în luna mai a acestui an ISG Media SRL a inversat denumirile canalelor Bollywood și Bollywood Clasic astfel:
- adevăratul Bollywood TV a devenit Bollywood Clasic iar din informațiile noastre schimbarea de la aceea vreme s-a făcut pentru a nu fi amendat de CNA (Bollywood Clasic fiind deja în lista Must Carry 2024);
-adevăratul Bollywood Clasic a devenit Bollywood TV.

Asta înseamnă că adevăratul Bollywood Clasic (actualul Bollywood TV), care difuzează filme clasice indiene va deveni Bollywood Stars, însă conținutul rămâne la fel ca până acum.

Bollywood TV și Bollywood Clasic au fost lansate pe 1 februarie 2012 și difuzează filme și seriale. Adevăratul Bollywood TV (actualul Bollywood Clasic) difuzează filme, seriale și emisiuni culinare indiene în timp ce adevăratul Bollywood Clasic (actualul Bollywood TV) difuzează doar filme clasice indiene. Pachetul de canale Bollywood mai conține și Bollywood Film, care difuzează filme din ultimii ani. În trecut Bollywood Film a emis sub numele de Bollyshow care a difuzat seriale, emisiuni și documentare indiene.

Canalele sunt deținute de ISG Media, a cărui acționar este format (conform aprobării făcute luna trecută de CNA a schimbării acționariatului) din Publis Media (75%) și Ionuț Samoilă (25%). Publis Media are ca acţionari două societăţi: GetOnTop Advertising şi Arena Media, fiecare cu câte 50%. Acţionarii GetOnTop Advertising sunt Săndulache Cătălin Gabriel (98%) şi Berechet Alina Gabriela (2%). Arena Media are acționar ca, 100% o altă societate Mediathlon SRL. Mediathlon SRL este deţinut de o persoană fizică, Budeş Radu Mihai.

Ionuț Samoilă este de asemenea implicat și în Digital Broadcasting, care deține canalele Sport Extra, Mooz RO!, Mooz Hits, Mooz Dance, Mooz Retro, Mooz Love și Mooz 4K.

UPDATE 16 septembrie 2024, ora 18:36: Abia de azi dimineață, 16 septembrie 2024 ora 08:30 Bollywood TV a devenit Bollywood Stars.


De asemenea și grafica a fost schimbată:







Comentarii

Postări populare

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an