CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an

Consiliul Național al Audiovizualului a luat act în ședința publică de astăzi, 17 septembrie 2024 de notificarea operatorului local TV Sat 2002 din Râmnicu Sărat, județul Buzău cu privire la eliminarea canalului Discovery Science HD din grila de canale TV.

                            FOTO: Decupaj din captura făcută în timpul vizionării ședinței CNA.

Eliminarea vine după ce la începutul acestui an Discovery a închis canalul DTX și a retras canalul Discovery Science din Europa Centrală și de Est, cu excepția Poloniei (unde canalele au feed-uri localizate special pentru această țară), detalii AICI. TV Sat 2002 a scos canalul din grilă încă din ianuarie, anul acesta însă a uitat până acum să notifice CNA despre această eliminare.

Discovery Science a fost un canal care a difuzat documentare despre știință. tehnologie și univers. A fost lansat în România în anul 2002 sub numele de Discovery Sci-Trek iar în aprilie 2008 a devenit Discovery Science. Printre documentarele pe care le-a difuzat s-au numărat Cum se fabrică?, Cum funcționează universul?, Cum se fabrică diverse lucruri?, Vânătorii de mituri și Ingineriile istoriei.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță