Care sunt primele canale noi Prima care îsi vor începe emisiile? A fost anunțat parteneriatul cu PAPA Pictures

Clever Group, compania clujeană deținută de Adrian Tomșa a anunțat în cadrul evenimentului Prima Fest noutățile despre canalele sale, dar și de parteneriatul oficial cu PAPA Pictures care dă naștere unei noi afaceri.

                                                                FOTO: Prima TV/Facebook

În cadrul evenimentului Prima Fest au participat vedetele canalelor Prima TV, Prima Sport și Profit News, inclusiv Andreea Berecleanu (prezentatoarea Focus), Dragoș Pătraru (prezentatorul Starea Nației), Costi Mocanu (șeful Focus Prima TV și comentator Prima Sport), Mircea Dinescu și taraful lui, actorii noului serial românesc Pup-o mă! Serialul și, nu în ultimul rând Irina Radu (COO și director de programe Prima TV). Evenimentul a fost prezentat de Diana Bart și Cove (Gabriel Coveșeanu).

Agro TV devine (pe licență) post generalist

Agro TV, deținut de Clever Group va deveni (neoficial, doar pe hârtie) post generalist. Canalul va difuza cel puțin 2 filme românești pe săptămână, în rest sunt știri și emisiuni de domeniul agricol.

Primele 3 canale noi Prima îsi vor începe în curând emisiile

Totodată Clever Group lansează în această toamnă primele 3 canale noi din cele 10 planificate deja de compania clujeană. Acestea sunt Prima Sport 5, Prima News și Prima Comedy.

              FOTO: F Identer/Discord

   Recreație siglă. FOTO: F Identer/Discord

               FOTO: F Identer/Discord

   Recreație siglă. FOTO: F Identer/Discord

Prima Sport 5 a fost autorizat de CNA acum 3 săptămâni, în schimb Prima News și Prima Comedy nu au fost încă autorizate. Prima News va difuza știri și reportaje în timp ce Prima Comedy va difuza filme și seriale românești și străine. Printre filmele difuzate pe Prima Comedy sunt seria de filme românești Brigada Diverse, seria de filme franțuzești Jandarmul și filmul american Ce doresc femeile?. Pe partea se seriale vor fi probabil seriale românești Trăsniții, Nimeni nu-i perfect, La TV, Oportuniștii și Secretele președintelui. Nu se știe dacă vor fi și seriale americane în grilă.

A fost anunțat parteneriatul cu PAPA Pictures


În cadrul evenimentului a fost anunțat un parteneriat semnat între Clever Group și PAPA Pictures (deținut de actorul Alin Panc). Cu acest parteneriat va fi înființat un nou business numit Romanian Content Group (rom. Grupul de Conținut Românesc).

Alin Panc: ,,Se pare că împreună putem crea concepte unice românești, adică nu asta ne dorim. PAPA Pictures este o firmă de tradiție de 4 ani în cinematografia românească privată și am făcut niște filme destul de bine vizionate și bine văzute pe piață și atuncea am decis ca dintr-o fermă de cuib de ardeleni să producem content românesc și să adunăm ideii de piață foarte bune, CA SĂ ARĂTĂM LUMII ÎNTREGI, că ne pricepem să producem content de calitate. Nu doar polonezii, spaniolii, olandezii și alte națiuni care consumă mai puțin curent acuma. Noi avem curent."

Văru' Săndel: ,,Ideea acestei colaborări a venit de atunci când am cunoscut conducătorii grupului Clever Media și când împreună am zis <<Ce-ar fi să facem ceva împreună>>. Au spus așa <<Ați făcut niște filme văzute și iubite de români, ce-ar fi să facem ceva, să fie iubit de români, dar mai mulți>>. Bine înțeles că am zis <<OK>>, le mulțumesc pentru încredere, sperăm să facem lucruri frumoase, să producem cât mai bine, cât mai multe, cât mai frumos, cât mai ieftin și cât mai românesc. Așteptăm proiecte românești, așteptăm concepte românești, așteptăm și titlul nostru, să zicem titluratura noastră să fie mai englezică, dar nu sună bine să zicem Conținut Românesc. Eu i-am spus așa mai englezist, dar noi tot ne bazăm pe conținut românesc, pe ideii românești, pe români care creează și mai ales pe români care ne văd."

Clever Group este al treilea cel mai important jucător pe piață românească după Grupul PRO și Antena Group. Prin societățile sale deține 11 canale TV (Prima TV, Prima Sport 1-4, Prima 4K, Agro TV, Profit News, Cinemaraton, Cinema Est și Medika TV), 4 canale PPV Prima Sport, platforma Prima Play și 8 site-uri.

Compania clujeană mai are în plan și alte 7 canale TV pentru lansare: Prima Show, Prima Food&Travel, Prima History, Prima Wild, Prima Traditional Music, Prima Shop 24 și Cinema Asia.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an