Nou în grila platformei Megogo: Canalele naționale ale TVR, MTVA și altele

Tot mai multe canale TV au intrat în grila platformei Sweet.TV în ultima săptămână, dintre care canalele naționale ale TVR și MTVA.


Canalele intrate în grilă sunt TVR 1 HD, TVR 2 HD, TVR 3, TVR Cultural HD, TVR Info HD, TVR Folclor HD, TVR Internațional, M1 HD, M2 HD, M4 Sport HD, Duna TV HD, Duna World HD, Profi 24 TV, Simfonica TV HD, Balada TV, Info TV România, Quantum TV (care s-a lansat), Dotto TV HD și MDI TV. Introducerea a multor canale a fost făcută în cel mult 4 zile. Toate canalele intrate sunt disponibile în abonamentul Optim TV.

Din cele 19 canale intrate, Quantum TV s-a lansat abia începând de marțea aceasta, pe 20 februarie, însă momentan emite doar pe această platformă. De asemenea este și pe Interlan, platforma dedicată operatorilor de cablu. Noul canal va emite în județele Hunedoara, Bihor, Arad, Gorj, Caraș-Severin și Alba Iulia în format SD și HD. Canalul va fi deținut de Adrian Simeon, fost reprezentant al Kapital TV (2011-2022) iar printre emisiunile difuzate pe viitorul canal se află Quantum Regional Info, Fake sau News, Educație și Media și Regional cultural. În grilă se vor regăsi de asemenea și emisiunile Fotoliul cu ghimpi și Ești varză!, emisiuni ce au fost difuzate pe Kapital TV în perioada unde Simeon era reprezentant.

Quantum TV a primit licența de la CNA în luna iunie a anului trecut (mai multe detalii, AICI). Inițial proiectul canalului se numea QTV, dar a fost amânat o săptămână mai târziu din mai multe probleme, inclusiv numele (fiind asemănător cu Qub TV, canalul regional din Timișoara) și numărul de canale locale și regionale în județele unde acest canal va emite, detalii AICI.

Cu aceste canale introduse numărul crescut de la 83 la 102 de canale TV, dintre care 18 locale și regionale și unul blog iar în curând platforma va introduce și canalul TVR Sport HD, care se va lansa începând cu luna martie a acestui an.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale