Filmul ,,100% Lup", din 17 octombrie 2024 pe Minimax. ,,200% Lup", din 25 octombrie 2024 la cinema

În luna octombrie cele două filme ale francizei 100% Lup (100% Wolf) vor ajunge în sfârșit în România, dar doar unul va fi difuzat la TV.

                           100% Lup

La trei ani de la sfârșitul primului sezon din 100% Lup: Legenda Pietrei Lunii, Minimax va difuza 100% Lup, un film lansat în țara de origine în anul 2020 și care are loc înaintea serialului menționat lansat în 2021.

Detalii despre film: Freddy Lupin, moștenitorul unei familii mândre de vârcolaci, este convins că va deveni cel mai de temut vârcolac vreodată. La cea de-a 13-a aniversare, Freddy se află într-un șoc când prima lui „translupitate” merge prost, transformându-l într-un... pudel feroce. Tocmai când Freddy crede că viața nu poate deveni mai rău, el este aruncat din haita lui și se trezește în ghearele unui adăpost de câini. Pot Freddy și noua sa prietenă de stradă, Batty, să scape? În ciuda exteriorului său roz și pufos, Freddy are acum până la răsăritul lunii să demonstreze că este încă 100% Lup! (Sursa: Rotten Tomatoes)

Filmul va fi difuzat joi 17 octombrie ora 20:00 și în reluare a doua zi ora 13:30 pe Minimax. Apoi o săptămână mai târziu va avea premiera cel de-al doilea film numit 200% Lup (200% Wolf), însă de data aceasta în cinematografiile din țară.

Detalii despre film: Povestea îl urmărește pe Freddy Lupin, un tânăr vârcolac a cărui dorință îl determină să se transforme într-un vârcolac și aduce accidental pe Pământ un sprite răutăcios al lunii. Freddy trebuie acum să restabilească echilibrul cosmic înainte ca Pământul și Luna să se ciocnească. Filmul combină umorul și acțiunea, concentrându-se pe călătoria lui Freddy de a-și revendica lupul interior în timp ce se confruntă cu noi amenințări și provocări. (Sursa: Wikipedia.en)

200% Lup a avut premiera mondială în Australia pe 8 august 2024, iar filmul va avea premiera și în România la cinema începând din 25 octombrie. Filmul are loc după evenimentele din serial.

Serialul 100% Lup: Legenda Pietrei Lunii a fost difuzat în România pe Minimax în anul 2021, însă până acum doar primul sezon a fost difuzat. Al doilea sezon, intitulat The Book of Hath a fost lansat în Australia pe 1 mai 2023, în timp ce în România nu a apărut încă.

Comentarii

Postări populare

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?