Gorj TV a trecut la formatul 16:9. Trecerea a fost făcută treptat

Încă un canal TV local sau regional a trecut la formaatul 16:9 anul acesta. După Sângeorz TV, Media TV Bârlad și Tele M Iași, și Gorj TV a trecut la formatul actual de imagine.


De fapt, trecerea a fost treptată. Mai întâi emisiunile sale au trecut la 16:9 încă din 2 octombrie 2023 iar abia miercurea aceasta, din 21 august 2024 a schimbat formatul de imagine și la logo, grafică, reclama și promo-uri, trecerea fiind atunci finalizată.

Gorj TV este un canal local de televiziune din județul Gorj care difuzează emisiuni locale și a fost lansat pe 29 iunie 2007. Printre emisiunile difuzate se află Știrile Gorj TV, Gorjului și gorjenii, Deschide Gorjul, Revista presei, Dialog deschis și Studioul politic. Este al treilea canal din Târgu Jiu, județul Gorj care a trecut la formatul 16:9 după Accent TV (în februarie 2020) și TV Sud, care a făcut același lucru anul trecut.

Vă reamintim că alte trei canale locale și regionale din România au trecut la formatul 16:9 anul acesta. Sângeorz TV în ianuarie, Media TV Bârlad în martie și Tele M Iași în iunie.

Comentarii

Postări populare

Trei seriale noi toamna aceasta la Minimax

CNA a amânat acordarea licenței PRO Argeș TV. Proprietarul postului trebuie să se prezinte fizic în ședință

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate