Trei seriale noi toamna aceasta la Minimax

Minimax intră în atmosfera toamnei cu noi seriale, gata să fie difuzate pe tot parcursul acestui sezon important de noutăți.

Toamna se numără bobocii, și prin boboci ne referim la noi personaje care aterizează în programul canalului Minimax prin intermediul a trei seriale care ajung mai ales în ultimul trimestru al acestui an. Din aceste trei seriale animate, două vor promite să fie captivante micilor telespectatori.

Lou! (2009)


Recomandări Extra a anunțat în urmă cu două luni că Minimax aduce Lou!, un serial de animație francez pentru copii bazat pe o serie de benzi desenate de succes cu aceeași nume pentru aceeași categorie de vârstă care povestește viața de zi cu zi a unei preadolescente care locuiește cu mama ei singură și pisica ei într-un singur acoperiș într-un mare oraș. Inițial serialul ar fi trebuit să se lanseze în România în luna septembrie, însă momentan luna lansării în această țară e necunoscută. Până acum se difuzează pe Minimax în Ungaria, Cehia și Slovacia.

Quantum Heroes Dinoster (2022)

Când vine vorba de pădurari, aici în această lume nouă nu este doar pădure. Minimax aduce în următoarele luni un alt serial nou captivant pentru copii mari, despre dinozauri. Se numește Quantum Heroes Dinoster, un serial de animație sud-coreean pentru copii.

Detalii despre serial: Urmărește patru prieteni care par să ducă o viață normală, dar călătoresc în secret în Pământul Dino pentru a studia dinozaurii și a-i salva de pericol. Este echipa Dinoster! În timpul aventurilor lor pline de râsete, Lucio, Delby, Jay Min și Oz vor primi ajutor de la savantul cuantic profesor Laura.

Echipa va trebui să depășească provocări incredibile pentru a proteja dinozaurii de pericolele naturale și de Bex Hunter, un om de știință nebun care vrea să întoarcă dinozaurii împotriva oamenilor. (Sursa: Alpha Animation).

Primul sezon al serialului este alcătuit din 52 de episoade a câte 11 minute și este destinat targetului de vârstă de 5-9 ani. În limba română, din informațiile noastre, printre vocile în română care dublează în acest serial se numără Paul Zurbău (Lucio), Cosmin Petruț (Oz), Daria Carina Oprea (Delby) și Tudor Manea (Jay Min).

Mystery Lane (2019)

De la Studio Hari, care a produs printre altele Bufnița și prietenii săi și Grizzy și lemingii vine Mystery Lane, un serial de animație francez pentru copii produs în 2019, dar care a fost difuzat în țara de origine abia în 2022 iar începând cu luna octombrie a acestui an va ajunge pe Minimax în Europa Centrală și de Est. Primul sezon al serialului are 26 de episoade a câte 24 de minute.

Detalii despre serial: Lucruri ciudate se întâmplă în Londra. Un ogar cu curse de stea a dispărut în aer subțire din țarcul său ultra-securizat de 100 de picioare pătrate, fără ca poarta să fi fost forțată. Doi porumbei au văzut clar că o salamandră generează un fulger gigantic care a cufundat întreg districtul Piccadilly într-o pană de curent. Un hamster a fost răpit dintr-un apartament de la etajul 70 de o creatură zburătoare. Martorii au descris un dragon. În ochii animalelor, astfel de mistere sunt de neînțeles.

În toată Londra, există un singur animal capabil să se confrunte cu enigmele de această amploare: un hamster pe nume Clever, detectiv de meserie – care se consultă în camera de la subsol a magazinului de animale din districtul Lexington. Reputația lui Clever este ferm stabilită: ea este înzestrată cu un simț prodigios de observație și o capacitate de deducție logică, care lasă animalele obișnuite din Londra cu limba. Clever ar putea pretinde că este cel mai inteligent hamster din lume, există momente în care lucrurile nu merg conform planului. Și în aceste momente, trebuie să acționezi fără să te gândești prea mult.

Dar pentru asta, ea știe că poate conta pe fratele ei mai mic, Bro, care este întotdeauna gata să atace adversari mult mai mari decât el și să-și asume riscuri uriașe. Pericolele de depășit sunt egale cu cazurile extraordinare – care se învecinează cu supranaturalul – cu care Clever și Bro trebuie să se confrunte. Vor triumfa și vor rezolva aceste enigme care continuă să deranjeze Scotland Yard? (Sursa: Studio Hari).

Aceste trei seriale sunt exact noul conținut potrivit pentru această toamnă, dar și pentru ultima lună a acestui an. Exact ce trebuie, toamna aceasta la Minimax.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a amânat acordarea licenței PRO Argeș TV. Proprietarul postului trebuie să se prezinte fizic în ședință

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate