CNA a amânat acordarea licenței PRO Argeș TV. Proprietarul postului trebuie să se prezinte fizic în ședință

Consiliul Național al Audiovizualului a amânat în ședința publică de astăzi, 10 septembrie 2024 acordarea licenței canalului local PRO Argeș TV din Curtea de Argeș, județul Argeș.


Potrivit solicitării, canalul are aceeași pondere cu Astra TV din același județ și are aceeași proprietari, adică Iulian Uță (fost proprietar a Profi 24 TV) și Narcisa Alina Uță, soția acestuia. Singurele schimbări reprezintă structura estimativă pe tipuri de producții:

-producții informative: PRO Argeș TV - 40%, Astra TV - 35%;
-producții educative: PRO Argeș TV - 15%, Astra TV - 10%;
-producții culturale: PRO Argeș TV - 10%, Astra TV - 15%.

Alte schimbări reprezintă programul de reluări. De exemplu vineri PRO Argeș TV are 6,5 ore de reluări față de 8 ore cum are Astra TV, sâmbătă PRO Argeș TV are 7 ore de reluări față de 9 ore cum are Astra TV iar duminică PRO Argeș TV are 8 ore de reluări față de 10 ore cum are Astra TV. Și lista de emisiuni a suferit modificări: față de Astra TV, PRO Argeș TV nu mai are Ora Argeșului, ci în schimb are Obiectiv și Zoom.

Iulian Uță, acționarul canalului PRO Argeș TV a fost prezent online în ședință, dar din cauza unor probleme cu laptop-ul său, acesta nu a mai putut fi văzut online. ,,Eu mă întorc din zona asta îndepărtată (n.r. la România), aștept să mă întâlnesc cu freelancerii pe zona de IT și de asta vin să vă spun despre ce e vorba fiind, undeva la 700-800. E un fel de bursă de contracte de locuri de muncă special pentru cei din India, Pakistan care se întânesc în această zonă în fiecare an. Și sperăm să facem contracte cu ei pe zona de design, de web-design, tot ce înseamnă IT.”

Din această cauză CNA a aprobat amânarea licențierii canalului pentru ca Uță să fie prezent fizic în sală pentru dezbaterea solicitării. Cum arată programul canalului pentru zilele de luni și marți, în imaginile de mai jos: 



                            FOTO: Decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Vă prezentăm alte decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA:






Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate