În curând la Minimax debutează un nou serial: Lou!, plus alte recomandări în perioada următoare

În următoarea perioadă Minimax va fi plin de noutăți, care continuă și din toamnă cu noi sezoane, seriale și filme de animație pentru toată familia. Principala noutate a Minimax reprezintă un serial de animație francez pentru copii bazat pe o serie de benzi desenate de succes pentru aceeași categorie de vârstă.

               FOTO: GO-N Productions

Lou!, serialul de televiziune francez de animație va avea premiera în curând la Minimax în Ungaria, Cehia, Slovacia, România, Serbia și Slovenia. Serialul povestește viața de zi cu zi a unei preadolescente care locuiește cu o mamă singură și cu pisoiul ei într-un oraș mare.

Detalii despre serial: Viața de zi cu zi a lui Lou, o fată blondă de doisprezece ani, adesea însoțită de cea mai bună prietenă a ei, Mina. Este îndrăgostită de vecinul ei, Tristan. Își împarte deseori timpul cu mama ei, singură și uneori mare prietenă, mereu acolo când are nevoie, și viața ei cu pisica ei pe care a adoptat-o​. Mama ei visează să devină scriitoare și încearcă cu disperare să-și scrie cartea. (Sursa: Wikipedia.fr)

Bazat pe seria de benzi desenate cu același nume, serialul Lou! este produs de editura Glenat și co-produs de GO-N Productions. Creat de Julien Neel (autorul volumelor Lou!) serialul este produs de Jérôme Mouscadet și are 52 episoade. Este bazat pe primul volum Journal infime (Micul jurnal), publicat în Franța în anul 2004. Anul acesta seria de benzi desenate formată până acum din 10 volume împlinește 20 de ani de la prima apariție, iar cu această ocazie Glenat lansează un album care conține culisele celor 2 decenii de existență din spatele poveștii.

În Franța serialul TV a fost produs și difuzat pe canalul M6 în anul 2009, și ulterior pe Disney Channel France și 6ter. Minimax nu a anunțat încă când lansează serialul în România, însă din informațiile noastre serialul ar urma să debuteze în luna septembrie.

Alte recomandări ajung pe Minimax în perioada următoare

Pe lângă Lou!, Minimax prezintă și alte noutăți în grilă în perioada următoare. În luna august va difuza sezonul 7 din Cu frații Kratt în sălbaticie (din 19 august, în fiecare zi ora 18:0, câte 2 episoade), serialul Bebe Șef: Înapoi în pătuț (din 8 august, în fiecare zi ora 21:30), noi episoade din Năzdrăvanii din pădure: Chemarea naturii (din 14 august, în fiecare zi ora 22:30) și seria de filme Alfa și Omega (din 17 august, în fiecare sâmbătă ora 20:00).

Iar din toamnă, pe lângă serialul Lou! va fi difuzat și sezonul 2 din Lego Friends: Un nou capitol.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an