S-a relansat feed-ul Discovery Channel România. Cum arată?

La doar 2 luni de la licențierea Discovery România, începând de astăzi, 18 iunie 2024 Warner Bros Discovery a relansat feed-ul Discovery dedicat exclusiv pieței locale din România. Relansarea a fost făcută la ora 06:00 dimineața.

                                                            FOTO: Sebastian23/Discord

Feed-ul românesc a intrat peste tot în locul celui din Europa Centrală și de Est, după modelul TLC din august 2022. De asemenea odată cu lansarea feed-ului complet localizat, programul canalului este decalat cu o oră în urmă, de exemplu Cum se fabrică?, în loc de 09:00 și 19:00 acum este între orele 08:00 și 18:00.

Acum trecând la grafică, toată grafica actuală este localizată în limba română iar vocea în limba română a Discovery România este Cristi Stanciu, vocea a mai multor emisiuni produse de Mona Segal pentru Antena 1 precum Chefi la cuțite și Asia Express:











                                                            FOTO: Sebastian23/Discord
                                                                FOTO: Visual XP/Discord

Totodată animația logo-ului se face doar după publicitate, exact ca în feed-ul maghiar:

Vă reamintim că relansarea feed-ului Discovery România vine după ce la începutul lunii august a anului 2022 Warner Bros. Discovery a relansat feed-ul românesc al TLC, feed care a mai emis în perioada 2011-2013. Relansarea de la aceea vreme a venit după finalizarea fuziunii Warner Media și Discovery Communications în Warner Bros. Discovery.

Discovery Channel a fost lansat în România în anul 1998 iar de la 1 iulie 2006 a primit feed localizat în limba română, dar din 12 ianuarie 2018 a închis feed-ul RO și l-a înlocuit cu cel din regiunea CEE. Canalul este disponibil la operatorii Orange, DIGI, Vodafone, Next Gen și operatorii locali. În urmă cu 2 luni Consiliul pentru Mass-Media din Olanda (Commissariaat voor de Media) a acordat licența olandeză pentru Discovery România, detalii AICI.

România redevine a treia țară din Europa Centrală și de Est în care Discovery are feed local după Polonia și Ungaria. În celelalte țări ale regiunii emite feed-ul Discovery dedicat regiunii respective.

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?