Ziua copilului la TVR 1: Filme de familie și ediții speciale dedicate copiilor. Se organizează și un concurs de căutări

De 1 iunie TVR 1 oferă de ziua copilului mult conținut dedicat tuturor categoriilor de vârstă. De la ediții speciale, la filme de aventuri pentru întreaga familie. Totodată organizează și un concurs de căutări pentru copii în curtea Televiziunii Române.


Edițiile speciale ale emisiunii-eveniment Copiii cuceresc televiziunea vor fi difuzate în weekend-ul 1-2 iunie pe mai multe tronsoane. Astfel pe 1 iunie edițiile vor fi difuzate la orele 08:30, 09:10, 09:25, 12:50, 13:50, 14:30 și 19:00 iar pe 2 iunie la ora 18:00 plus ediții speciale de la alte emisiuni cum ar fi Weekend Matinal, Vedeta familiei, H...ora prichindeilor și Copii spun...

Acum trecând la filme vor fi două filme de familie: una românească și alta gemană iar animația românească Mercy Street - Strada Speranței nu lipsește din program. Detaliile, mai jos:

Mercy Street - Strada Speranței - din 1 iunie ora 09:30


Detalii despre film: „Mercy Streetˮ este povestea unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj secret spre o lume secretă sub lumea noastră, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii. Pentru Lorenz, în vârstă de 10 ani crescut doar de tatăl său, o excursie în pădure se transformă într-o aventură incredibilă prin lumea secretă Havala, unde descoperă planul malefic al lui Marcus, proprietarul unei companii miniere, unde tatăl său lucrează ca inginer. Marcus este, de fapt, un geniu malefic, care încearcă să fure muzica din lumile noastre și s-o transforme într-o sursă uriaşă de energie pe care vrea s-o folosească ca să devină nemuritor. În încercarea lui de a salva muzica, Lorenz se poate baza doar pe cei 3 prieteni marginalizați, care sunt muzicieni, părintele Abbey - confidentul și mentorul lui, și cele două pisici ale lui. Tatăl lui Lorenz este arestat de soldații lui Marcus și forțat să se alăture fiului său în această lume secretă când Lorenz și prietenii săi se îndreaptă spre Havala. Ei vor primi ajutor neașteptat  din partea unei fetițe pe nume Havva, singurul supravieţuitor al lumii subterane, care le devine prietenă şi susţinătoare. Lorenz și prietenii lui vor reuși în cele din urmă să dejoace planurile lui Marcus și să salveze muzica şi lumea, dar sfârșitul poveștii vine cu o răsturnare de situaţie uluitoare, în care Lorenz decide să se sacrifice pentru a-şi salva prietenii. (Sursa: Cinemagia)

Castelul Crăiței - premiera din 1 iunie ora 17:30


Detalii despre film: O familie afectată de un divorț se reuneşte, ca-n fiecare an, pentru o excursie la munte, dedicată cățărărilor şi menținerii unor relații apropiate între părinții divorțați şi cei doi copii care trăiesc în țări diferite: fata cu mama, stabilită in Franța, băiatul rămas în România, cu tatăl. Vacanța si planurile tuturor se modifică radical în momentul în care copiii dispar într-o expediţie clandestină către un refugiu montan, generând căutări tensionate, confruntări între adulți şi un deznodământ acut. (Program-tv.net)

Lassie se întoarce acasă - din 1 iunie ora 21:00


Detalii despre film: Florian are 12 ani și cea mai bună prietenă a lui este căţeluşa collie, Lassie. Dar tatăl lui Florian îşi pierde slujba, iar familia este nevoită să se mute într-un apartament mai mic şi să renunțe la Lassie, spre disperarea băiatului. Căţeluşa rămâne în grija contelui von Sprengel, dar, maltratată de administratorul domeniului, fuge de acolo şi începe o călătorie plină de aventuri, în căutarea lui Florian. (Sursa: Program-tv.net)

TVR organizează un concurs pentru copii

De Ziua Copiilor, TVR va organiza o vânătoare de „comori” în incinta televiziunii, la care vor participa două grupuri de micuţi, şi de asemenea, doi adolescenţi vor prezenta ştirile alături de Mihai Rădulescu. Pe parcursul zilei de 1 iunie, două grupuri de micuţi: Creatorii şi Inovatori, vor porni la o vânătoare de „comori” în incinta televiziunii. 

La această „aventură” cu premii pot participa şi telespectatorii din întreaga ţară. Fiecare comoară descoperită va avea câte un indiciu afişat pe ecran, în intervalul orar 8.00 – 19.00, în cadrul programelor „Copiii cuceresc televiziunea”, de la TVR 1.

Regulamentul concursului „Vânătoarea de comori” va fi disponibil pe site-ul http://tvr.ro/televiziuneacopiilor în perioada următoare. Numele câştigătorilor vor fi comunicate pe 1 iunie, în Telejurnalul de la ora 20.00.

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?