Ziua copilului la Antena 1: Minionii, Pinguinii din Madagascar și Power Rangers

De 1 iunie Antena 1 sărbătorește ziua copilului cu mai multe filme de animație și aventuri pentru întreaga familie, toată ziua.


Minionii - din 1 iunie ora 10:00


Detalii despre film: Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-și păstreze în viață acei stăpâni, de la T. Rex, la Napoleon, așa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească, și sunt afectați de o depresie profundă. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși. Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, până la urmă, la următorul lor stăpân - Scarlet Overkill, prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii vor călători din înghețata Antarctică până în New Yorkul anilor '60, ajungând în final în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la... anihilare! (Sursa: Program-tv.net)

Pinguinii din Madagascar - din 1 iunie ora 15:00


Detalii despre film: Echipele de superspioni nu se nasc... ci ies din găoace. Descoperiți secretele celor mai abile și amuzante păsări sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico și Private. (Sursa: Program-tv.net)

Power Rangers - din 1 iunie ora 16:45


Detalii despre film: "Power Rangers" urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers. (Sursa: Program-tv.net)

Profu' de spionaj - premiera din 1 iunie ora 20:00


Detalii despre film: JJ, agent CIA cu experiență, este deconspirat de o fetița precoce de 9 ani, pe nume Sophie, în timpul unei misiuni sub acoperire de supraveghere a familiei acesteia. Pentru a nu-l da în vileag, Sophie îi cere, la schimb, să petreacă timp cu ea și să o învețe să fie spioană. În ciuda reticenței sale, JJ constată că nu se poate împotrivi farmecului dezarmant al micuței Sophie. (Sursa: Program-tv.net)

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?