Weekend-ul copiilor la PRO TV și PRO Cinema: Animația Patrula Cățelușilor: Filmul, Ariciul Sonic 2 și filme românești pentru familie

PRO TV și PRO Cinema le dedică copiilor de 1 și 2 iunie filme de animație, aventură și comedie chiar și pentru întreaga familie.


La PRO TV au premiera animația Patrula Cățelușilor: Filmul și Ariciul Sonic 2 iar la PRO Cinema vor fi difuzate mai multe filme de fjmilie, dintre care unele românești precum Hai hui în timp! și Copacul dorințelor.

PRO TV

Patrula Cățelușilor: Filmul - premiera din 1 iunie ora 10:00



Detalii despre film: Când Humdinger, cel mai mare rival al patrulei cățelușilor, devine primarul Orașului Aventurii și incepe să provoace haos, Ryder și cățelușii eroici se pregătesc să-l infrunte. În timp ce unul din căței trebuie să-și infrunte trecutul din Orașul Aventurilor, echipa primește ajutor de la un nou aliat, istețul șoricar Liberty. Împreună, inarmați cu dispozitive și echipament nou, patrula cățelușilor trebuie să-i salveze pe cetățenii din Orașul Aventurii și să-l impiedice pe primarul Humdinger să distrugă metropola. (Sursa: Program-tv.net)

Ariciul Sonic 2 - premiera din 1 iunie ora 12:45


Detalii despre film: Ariciul preferat al tuturor s-a intors intr-o nouă aventură. După ce s-a stabilit in Green Hills, Sonic e nerăbdător să demonstreze că are ce trebuie ca să fie un erou adevărat. Testul lui apare cánd Dr. Robotnik revine, de data asta cu un partener nou, Knuckles, și caută un smarald care are puterea de a distruge civilizații intregi. Sonic face echipă cu Tails și, impreună, cei doi pornesc intr-o călătorie prin lume, pentru a găsi smaraldul, inainte să ajungă in máinile greșite. (Sursa: Program-tv.net)

PRO Cinema

Familia Flintstones - din 1 iunie ora 16:30, reluare din 2 iunie ora 12:00


Detalii despre film: Flinstones si Rubbles - doua familii moderne, din Epoca de Piatra. Fred si Barney au slujbe foarte bune, cariere promitatoare la compania Slate & Comp. Cei doi sunt in continuare buni amici, iar cand Barney ii cere ajutorul lui Fred, acesta nu ezita sa-l acorde. Ii imprumuta lui Barney niste bani, pentru ca el si Betty sa poata adopta un copil.

Foarte indatorat, Barney se gandeste sa-i intoarca serviciul prietenului sau: la testarea care urmarea sa stabileasca cine va ocupa postul de vicepresedinte al companiei, raspunsurile lui Fred nu au fost prea grozave, iar bunul sau prieten se gandeste sa inlocuiasca acel test nesatisfacator cu al sau. Astfel Fred obtine pozitia de conducere, dar surpriza! Descopera ca a fost manipulat de Cliff Vandercave si ca el este persoana care trebuie sa plateasca pentru o uriasa frauda. (Sursa: Cinemagia)

Hai hui în timp - premiera din 1 iunie ora 20:30, reluare din 2 iunie ora 07:00


Detalii despre film: Într-o lume în care părinții nu mai petrec suficient timp alături de copii, aceștia vor face orice să recâștige acest lucru prețios. Cei cinci prieteni, Maria, Ioana, Mihai, Radu și Andrei, vor porni într-o aventură plină de farmec unde, alături de noii lor amici dintr-o lume fantastică din trecut, Ain și Ara, vor reuși cu inteligență să își atingă țelul. (Sursa: Cinemagia)

Bebe Șef - Cine-i șef acasă? - din 2 iunie ora 13:45


Detalii despre film: Cel mai neobişnuit bebeluș, acel Bebe Șef din titlu, ajunge acasă la Tim într-un taxi, purtând un costum, cărând o servietă. Rivalitatea dintre cei doi fraţi dispare de îndată ce Tim descoperă că Bebe Șef este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă, pe care doar el îl poate ajuta. O aventură nebunească ia naştere când cei doi parteneri mici şi în aparenţă neînsemnaţi se pregătesc să contracareze o adevărată intrigă neînfricată care implică o bătălie memorabila între căţeluşi şi bebeluşi. (Sursa: Cinemagia)

Ultima aventură - din 2 iunie ora 15:45


Detalii despre film: Tanarul Danny Madigan este un fan inrait al lui Jack Slater (Arnold Schwarzenegger), cel mai popular erou al marelui ecran. Jack este un adevarat supra om care scapa din cele mai imposibile situatii, care pune la pamant o armata de inamici, care invinge raul sub orice forma s-ar ascunde el. Cu toate acestea, eroul este total dat peste cap cand in universul lui fictive aterizeaza pe nepusa masa micutul Danny. (Sursa: Program-tv.net)

Copacul dorințelor - premiera din 2 iunie ora 20:30, reluare din 3 iunie ora 11:00


Detalii despre film: Mara, o fetiță de 12 ani grav bolnavă, pornește într-o călătorie fantastică plină de năzuințe. Fata descoperă lângă un centru de îngrijiri paliative un copac care o poate transporta în povestea ei preferată: Amintiri din copilărie, de Ion Creangă. Un film pentru întreaga familie inspirat din fapte reale care spune o poveste plină de peripeții, momente de umor, emoție și speranță. (Sursa: Cinemagia)

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?