Splash! Vedete la apă revine cu un nou sezon în curând la Antena 1 după amânarea de anul trecut. Au început filmările

Antena 1 reia din nou emisiunea Splash! Vedete la apă cu un nou sezon pentru care au început filmările chiar de săptămâna acesta. Astfel emisiunea revine în curând la Antena 1 și online pe platforma Antena Play cu sezonul 6 după ce producția sezonului ce trebuia făcută anul trecut a fost amânată.


Primele informații despre noul sezon au fost dezvăluite de Ramona Olaru, co-prezentatoarea emisiunii, dar și asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, în cadrul unor postări video pe pagina ei de Instagram prin intermediul Instastory.

                                                        FOTO: Ramona Olaru/Instagram

Una dintre ele este că Cosmin Natanticu și Nea Marin Barbu rămân în juriu și în sezonul 6. Deja au fost filmați de Olaru într-una dintre postările ei. Rămâne de văzut dacă Iulia Albu (cea cu notele secrete) și Clara Gherase rămân sau nu în juriu.

                                           FOTO: Ramona Olaru și Cosmin Natanticu/Instagram

Până în acest moment nu știm nimic nici de prezentatori, nici de comedianți, nici de locația de filmare a emisiunii. În ultimul sezon de până acum difuzat în 2022 prezentatorii emisiunii erau Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Monica Bârlădeanu, cu rezerva Diana Munteanu (în cazul absențai lui Olaru din emisiune) iar juriul a fost format din Nea Marin Barbu, Iulia Albu (care a fost și jurata care a acordat notele secrete pentru calificarea concurenților), Cosmin Natanticu și Clara Gherase iar comedianții au fost Romică Țociu și Paula Chirilă. Până acum emisiunea a fost filmată în Bazinul Olimpic din Bacău.

Din informațiile noastre emisiunea revine cu sezonul 6 abia din august, însă nu se știe numărul de zile în care se difuzează noul sezon. În sezonul 4 emisiunea era difuzată în weekend, cu 2 ediții pe săptămână iar în sezonul 5 a fost difuzat 4 zile pe săptămână (Joi - Duminică).

Vă reamintim că anul trecut Antena Group a decis să nu producă sezonul 6 din Splash! Vedete la apă și a amânat producția pentru anul acesta din cauza absenței celor 3 vedete din echipa emisiunii (prezentatori, jurați și comedianți), dar și din cauză că nu s-au găsit înlocuitori pentru aceștia.

Aparent juratul Iulia Albu și comediantul Romică Țociu au plecat la filmările sezonului 6 din America Express cu rudele lor. Țociu a participat alătuturi de fiul lui, Cătălin Țociu iar Albu a participat alături de iubitul ei, Mihai (Mike) Alexandru. De asemenea Monica Bârlădeanu (cea care a co-prezentat sezonul 5) a plecat de la Antena Group la Grupul PRO pentru a juca în serialul Groapa, care continuă cu sezonul 2. Între timp Antena 1 a redifuzat anul trecut sezoanele 4-5 ale emisiunii.

Splash! Vedete la apă a debutat pe Antena 1 în iulie 2013 iar prezentatorul a fost inițial Pepe în sezoanele 1-3 cu co-prezentatoarele Roxana Ionescu (sezoanele 1-2), Roxana Vancea (sezonul 1), Bianca Drăgușanu (sezonul 2), Alina Pușcaș (sezonul 3) și Diana Munteanu (sezonul 3) iar juriul a fost alcătuit în sezonul 1 de Cătălin Preda, Anda Adam și Daniel Buzdugan. În sezonul 2 Adam și Buzdugan au fost înlocuiți cu Cosmin Seleși și Ozana Barabancea iar în sezonul 3 juriul din sezonul 2 a rămas la fel. La fel în sezoanele 2-3 comedianții au fost Romică Țociu și Cornel Palade.

Emisiunea a fost inițial anulată în 2015 după sezonul 3, dar a fost reînviată în 2021 cu sezonul 4, însă cu alți prezentatori și alt juriu. În sezonul 4 prezentatorul era Răzvan Fodor, co-prezentatoarele fiind Ramona Olaru și Anna Lesko iar juriul a fost format din Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și Bogdan Ioniță, ulterior înlocuit cu Clara Gherase. În echipa de comedianți a emisiunii a rămas Romică Țociu în timp ce Cornel Palade a fost înlocuit cu Paula Chirilă.

UPDATE 24 mai ora 06:38: Am aflat întreaga formulă de prezentatori ai noului sezon din Splash! Vedete la apă. Răzvan Fodor rămâne în emisiune iar Monica Bârlădeanu (care e acum la Grupul PRO) a fost înlocuită cu Ana Ionescu, soția solistului Tudor Ionescu de la Fly Project. Cei doi din urmă au participat la primul sezon din Power Couple România difuzat anul acesta pe Antena 1.

Și asta nu e tot. Conform TV Mania, noul sezon nu se mai filmează la Bazinul Olimpic din Bacău, ci într-un bazin de înot din București.

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?