HBO Max a devenit Max în România. Toate detaliile despre noua platformă de streaming

Începând de marțea aceasta, 21 mai 2024 platforma de streaming HBO Max a devenit Max după doar 2 ani în care a existat cu numele anterior. Acum avem toate detaliile despre noua platformă.

Redenumirea (sau după cum este cunoscut înlocuirea) HBO Max în Max a avut loc în România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina şi Macedonia de Nord. Începând din 11 iunie platforma va fi lansată și în Polonia, Țările de Jos, Franța și Belgia.

Noua platformă are conținut dublu față de HBO Max și asta deoarece pe lână filmele, serialele, dar și documentarele HBO și animațiile Cartoon Network și Cartoonito platforma oferă și documentarele și reality show-urile Discovery, dar și Sport în direct de la Eurosport atât în direct cât și înregistrat.

Lista de hub-uri ale Max au fost de asemenea extinse. Dacă până acum Hub-urile HBO Max au fost HBO, Cartoon Network Classics, HBO Max Originals și DC, lista a fost extinsă cu Copii și familie (conține seriale pentru copii difuzate pe Cartoonito, dar și unele difuzate pe Cartoon Network), Discovery, Food Network, TLC, ID și Harry Potter.

Așa cum am arătat în articolul cu lansarea Disney+ în România, Recomandări Extra vă prezintă recomandările selectate de pe platforma de streaming Max:

Pe lângă recomandările de mai sus iată ce alte recomandări din următoarele săptămâni:
-„Nasty” (film) - a debutat din 21 mai;
-„Call me country: Beyoncé şi Renaşterea Nashville” - din 24 mai;
-„Gaga Chromatica Ball” (spectacol) - din 26 mai;
-„Nick & Aaron Carter: Faimă şi decădere” (serial documentar) - din 28 mai;
-„Dune: Partea II” (film) - a debutat din 21 mai;
-„Aventurile mele cu Superman” (serial) - sezonul 2 din 26 mai;
-Turneul de grand slam „Roland-Garros”;
-Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024 - în perioada 26 Iulie - 11 august 2024;
-,,Casa dragonului" (serial) - sezonul 2 din 17 iunie.

Odată cu redenumirea HBO Max în Max unele canale ale Warner Bros. Discovery, printre care se numără Cartoon Network și Eurosport au afișat logo-ul Max la sfârșitul promo-urilor:




Cât despre abonamente Max oferă 3 tipuri de abonamente plus extraopțiunea sport, abonamentele sunt următoarele:
-Basic cu publicitate: 2 dispozitive simultan, rezoluție Full HD - 4,99 euro/lună, (25 lei/lună), respectiv 49,90 euro/an (aproape 250 lei/an);
-Standard: 2 dispozitive simultan, rezoluție Full HD și până la 30 de descărcări - 6,99 euro/lună (35 lei/lună), respectiv 69,90 euro/an (aproape 350 lei/an);
-Premium: 4 dispozitive simultan, 4K și Dolby Atmos (dacă e disponibil) și până la 100 descărcări - 9,99 euro/lună (50 lei/lună), respectiv 99,90 euro/an (aproape 500 lei/an);
-Sport: Eurosport 1 și 2 LIVE și competiții sportive - 3 euro/lună (15 lei/lună) (necesită abonament de bază).

Pentru abonații vechi dinaintea redenumirii abonamentul rămâne unul Standard, dar în loc de 4,99 euro/lună (25 lei/lună) vor plăti 6,99 euro/lună (35 lei/lună). Abonații Max prin operatori vor fi trecuți pe abonamentul oferit de operator în funcție de prețul extraopțiuni Maxpack:
-Orange: Basic cu publicitate;
-DIGI: Basic cu publicitate;
-Vodafone: Standard;
-Focus Sat: Basic cu publicitate.

Achiziționarea extraopțiunii Sport este permisă de toți operatorii, dar abonații extraopțiunii vor fi facturați de societatea deținătoare a Max Europe (adică HBO Europe s.r.o), și nu de operatori. Pentru cei cu Basic cu publicitate conform declarațiilor utilizatorilor de pe Forum Softpedia, nu tot conținutul poate fi dat cu reclame. La vizionarea unui episod/film cu reclame numărul este mai mic (adică în jur de 4-5 reclame), dar pe parcurs numărul va crește. De asemenea operatorii care oferă Basic cu publicitate nu pot permite upgradarea la Standard.

JB Perrette, președintele și CEO al Warner Bros. Discovery pentru streaming și jocuri la nivel mondial, a declarat: „Astăzi (21 mai 2024 n.r.) este o piatră de hotar semnificativă în viața lui Max. Portofoliul Warner Bros. Discovery este bogat, oferind conținut popular de la mărci emblematice către spectatorii din toată Europa, precum HBO, Discovery, Warner Bros. sau TLC. Aceste seriale și producții ne disting în ochii telespectatorilor, care vin la noi pentru cel mai bun conținut, indiferent de starea de spirit sau de ocazie, cu mai mult de jumătate din piețele sale încă de lansare. Mișcarea este începutul următorului capitol pentru această mare companie de povestiri.”

Gerhard Zeiler, șeful internațional al Warner Bros. Discovery, a adăugat: „Fie că este vorba despre filmele noastre de succes, serialele TV care trebuie văzute, seriale de divertisment sau evenimente sportive interesante, Max oferă cea mai bună experiență TV din Europa. Noua noastră aplicație îmbunătățită oferă mai multe personalizare, ușurând și urmărind mai rapid producțiile preferate de la Warner Bros. Discovery. Cu trei pachete premium și accesorii sportive diferite, compatibilitate extinsă cu dispozitivele și sute de parteneriate cu cei mai mari operatori parteneri din regiune, nu a fost niciodată mai ușor să vizionați conținut de clasă mondială."

Max este disponibil în toată Europa pe multe dispozitive și platforme. Max va apărea și pe Amazon Fire TV pentru prima dată pe piețele europene unde Max este disponibil. Max este disponibil pe televizoare inteligente (Samsung, LG și Android TV™), dispozitive de streaming (Apple TV și Google Chromecast™), console de jocuri (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One și Xbox Series X|S), mobile și pe tablete (iPhone, iPad, iPod touch și Android™) și online la Max.com. Max este disponibil și prin partenerii de distribuție de televiziune selectați din fiecare țară.

Clienții pot plăti prin furnizori importanți (VISA, Mastercard, Amex și PayPal) și prin achiziții în aplicație pe piețele majore (Apple App Store, Google Play Store și Samsung Checkout).

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?