MEZZO TV aniversează 25 de ani. În cadrul sărbătorii, va oferi o serie de programe speciale dedicate clasicilor

Într-o zi de primăvară, pe 21 martie 1998, au fost înființate două canale TV Mezzo și Mezzo LIVE HD, dedicate muzicii clasice, dansului și jazz-ului. Această aniversare este un prilej de a sărbători o istorie foarte bogată, un prezent luminos, dar și un viitor foarte promițător.

                     FOTO: Mezzo TV

Pentru perioada 21 martie - 1 mai 2023, MEZZO va include o ofertă de program excepțională, specială. Transmite 17 emisiuni live și 25 de concerte simbolice selectate dintr-o arhivă bogată pe ambele posturi .

Sărbătorile se vor deschide cu un mare concert anual pe 21 martie la Paris, transmis în direct în întreaga lume, cu patru tinere talente sub 25 de ani. Cei mai mari artiști nu vor lipsi din programul special de peste o lună. Sărbătoarea va include și o transmisie în direct a concertului Filarmonicii Cehe de la Rudolfinum din Praga, sub conducerea lui Jakub Hrůš. O altă piesă cehă va fi Rusalka a lui Dvořák interpretată de orchestra Teatro Real, transmisă în direct pe 23 martie. din Madrid. Pe 1 mai, Filarmonica din Berlin și dirijorul ei șef Kirill Petrenko vor încheia marea finală cu un concert pentru Europa, din nou în direct la MEZZO de la renumita catedrală Sagrada Familia din Barcelona.

MEZZO rebrand - O nouă identitate vizuală va fi introdusă și în această primăvară, ambele canale vor primi logo-uri noi, întregul concept urmând să fie dezvăluit în ziua de naștere a zilei de 21 martie 2023.

Sursa: Mezzo TV, citat de Classic Praha

Momentul schimbării logo-ului și pachetului grafic ale canalelor Mezzo și Mezzo Live în videoclipul de mai jos:

                                                        VIDEO: TVArchive RO/YouTube

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an