Focus Sat TV va difuza alte competiții sportive de padel și MMA

După Rugby Top 14 Franța Focus Sat TV, canalul operatorului de satelit Focus Sat va difuza începând cu perioada următoare și alte competiții sportive, care de data aceasta sunt noi pe piața din România.

Este vorba de competițiile sportive de padel World Padel Tour, Premier Padel și competiția sportivă de Box MMA Ares Fighting Championship. Acestea vor fi difuzate în direct și în exclusivitate pe acest canal.

Primul turneu al World Padel Tour difuzat pe Focus Sat va fi cel din Finlanda ce va avea loc în perioada 28 august-3 septembrie 2023 după aceea competiția sportivă ca continua cu alte turnee pe parcursul toamnei 2023.

Printre jucătorii care participă la World Padel Tour se numără jucătorii feminini Gemma Triay, Alexandra Salazar, Marta Ortega, Delfina Brea, Tamara Icardo, Aranzazu Osoro, Sofia Araujo, Claudia Jensen, Patricia Llaguno, Victoria Iglesias și jucătorii masculini Arturo Coello, Franco Stupaczuk, Francisco Navarro, Federico Chingotto, Juan Tello, Alejandro Ruiz, Jon Sanz, Javier Garrido, Luciano Capra, Miguel Yanguas, Jorge Nieto și Lucas de Oliveira.

World Padel Tour (WPT) este cel mai mare și cel mai urmărit tur de padel din lume. Sezonul 2023 este cel mai mare și cel mai internațional din istoria WPT. În 2023, WPT face turnee în 14 țări diferite, organizând 27 de turnee. În cazul Premier Padel League primul turneu difuzat pe Focus Sat va fi cel din Paris, Franța ce va avea loc în perioada 03-10 septembrie 2023, după aceea va fi organizat și transmis un singur turneu pe lună în acest an.

Printre jucătorii care participă la Premier Padel se numără Paquito Navarro, Pablo Lima, Miguel Lamperti, Juan Cruz Belluati, Juan Tello, Marta Ortega, Franco Stupaczuk, Gemma Triay, Federico Chingotto, Alejandra Salazar, Aday Santana și Calorina Navarro.

Premier padel este cel mai recent turneu internațional de padel, o competiție globală importantă în lumea padelului. Este guvernat de Federația Internațională de Padel (FIP) și susținut de Asociația Profesională de Padel (PPA) și Qatar Sports Investments (QSI). Lansat la începutul anului 2022 cu scopul de a promova sportul padel, marca a primit mult hype pe tot globul.

Cât despre Ares Fighting Championship primul meci de Box difuzat pe acest canal va fi Ares 17 disputat între Moustapha Aida și Aboubakar Younousov și care va avea loc pe 1 septembrie 2023. Ares Fighting Championship este o competiție sportivă de Box de origine franceză, cu luptători francezi și din împrejurimi.

Vă reamintim că săptămâna trecută Focus Sat TV a început difuzarea meciurilor de rugby Top 14 din Franța, detalii AICI. Și în cazul competițiilor sportive menționate mai sus drepturile de difuzare au fost achiziționate exclusiv pentru România.

Odată cu difuzarea competițiilor sportive Focus Sat TV își va schimba tematica acestui canal de la unul de filme și seriale la unul pentru bărbați (cu filme, seriale și competiții sportive). Până acum singurul canal autohton pentru bărbați este PRO Arena.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a amânat acordarea licenței PRO Argeș TV. Proprietarul postului trebuie să se prezinte fizic în ședință

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate