,,Un loc numit acasă" are premiera din 4 septembrie 2024 la Kanal D 2

După o pauză în care nu a adus un serial nou în premieră pe țară, Kanal D 2 reia achiziția de seriale și aduce de săptămâna viitoare un serial australian istoric.

Este vorba de Un loc numit acasă (A Place to Call Home) și va debuta din 4 septembrie 2024. Serialul va fi difuzat miercuri și joi ora 22:30 și are 67 de episoade.

Detalii despre serial: Amplasat pe fundalul schimbării sociale de după război, o urmărește pe Sarah Nordmann (Marta Dusseldorp), care s-a întors în Australia după douăzeci de ani în străinătate pentru a începe o nouă viață și ajunge să se ciocnească cu bogata matriarha Elizabeth Bligh (Noni Hazlehurst). (Sursa: Wikipedia.en)

În serial mai joacă și alți actori precum Brett Climo, Craig Hall, David Berry, Abby Earl, Arianwen Parkes-Lockwood, Aldo Mignone, Sara Wiseman, Jenni Baird, Tim Draxl și Frankie J. Holden. Un loc numit acasă a fost difuzat în Australia în perioada 2013-2018. Inițial anulat după primele 2 sezoane, serialul a primit finanțare suplimentară și a ajuns cu succes la final după sezonul 6.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a amânat acordarea licenței PRO Argeș TV. Proprietarul postului trebuie să se prezinte fizic în ședință

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate