Nou în grila platformei Sweet.TV: Family Fun HD. A fost lansat chiar de azi.

Încă un canal de filme s-a lansat pe platforma Sweet.TV. După ce la începutul lunii iunie a lansat 3 canale de filme tematice (Action Zone, Comedy Universe și Real Drama), platforma de streaming OTT Sweet.TV a lansat un nou canal de filme: Family Fun.

Family Fun a fost lansat începând de azi, 11 iulie 2024 și emite în HD. Canalul difuzează filme de familie, animație pentru copii și aventuri iar printre titlurile difuzate se numără Mia și leul alb, Sub soarele nopții, Salvați de Crănțănei, Asterix: Secretul poțiunii magice, Rață, rață și gâscan, Păsări libere, Gnomeo și Julieta, Latte și cristalul fermecat, Luis și mini-Extratereștrii, Norm de la Polul Nord, Robinson Crusoe: O aventura exotică, Aventurile lui Sammy, Tarzan, Familia Monstrulescu și Rock Dog. Deocamdată filmele sunt difuzate în limba engleză fără dublaj în limba română.

Family Fun este al patrulea canal propriu de filme a Sweet.TV după Action Zone, Comedy Universe și Real Drama. Vă reamintim că canalele de filme tematice au fost lansate pe 1 iunie, anul acesta și sunt disponibile exclusiv pe Sweet.TV.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

S-a închis Focus Sat TV la trei ani de la lansare. A ieșit din grilele Focus Sat DTH și Live TV

Gorj TV a trecut la formatul 16:9. Trecerea a fost făcută treptat