Retrageri de licențe la CNA: Telemold și Național FM Târgu Mureș

Consiliul Național al Audiovizualului a luat act în ședința publică de ieri, 28 mai 2024 de retragerea celor 2 licențe, una TV și una radio.


Este vorba de canalul TV Telemold și canalul radio Național FM, frecvența din Târgu Mureș. CNA a retras licențele acestor 2 canale deoarece societățile deținătoare, deși au fost notificate de expirarea valabilității licenței, au uitat să solicite prelungirea.

Telemold fost un canal local din județul Piatra Neamț, și unul din singurele rămase din acest județ. Vă reamintim că anul trecut CNA a retras licențele Exploziv TV și Tele M Neamț, alte 2 canale locale din acest județ. Telemold a fost lansat pe 15 octombrie 2016 și a difuzat emisiuni locale dedicate județului Piatra Neamț.

După închiderea Telemold, a mai rămas un singur canal local din acest județ și anume TVN (TV Neamț). În Piatra Neamț mai emit și canalele regionale Tele M Iași, TVR Iași și Cromtel TV, dar care emit din județele Iași, respectiv Suceava.

Între timp, după pierderea frecvenței din Târgu Mureș, Național FM va rămâne cu 38 de frecvențe. Frecvența din Târgu Mureș a obținut-o în anul 2009.


                    FOTO: Decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.


Comentarii

Postări populare

Nou în grila platformei Megogo: Tot mai multe canale TV, plus o nouă extraopțiune

La Liga și Serie A continuă la DIGI Sport și în următoarele sezoane

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate