Destăinuiri va mutat în grila Kanal D 2. Când se termină Drumul tăcerii?

Kanal D 2 anunță modificări noi în grila sa de programe. După ce săptămâna trecută a eliminat serialul Hercai din grilă canalul va primi în grilă serialul turcesc Destăinuiri, care va ieși din grila Kanal D. De asemenea serialul grecesc Drumul tăcerii va ajunge la final.

Întâi să începem despre situația difuzării serialului Destăinuiri. Serialul a început pe 3 martie pe Kanal D și a fost difuzat vineri și sâmbătă ora 20:00. La început era difuzat dublat în limba română (din informațiile noastre dublajul a fost realizat de Wordnet Media, o companie care subtitrează filme și seriale pentru Kanal D, Kanal D 2, canalele DIGI și altele), însă după 2 episoade Kanal D a renunțat la dublaj și a continuat difuzarea în varianta subtitrată.

Însă nici asta nu a fost o alegere bună: datorită audiențelor scăzute (fiind puțin mai mici decât cele ale episoadelor difuzate dublate în română) serialul a fost mutat ulterior luni și marți ora 22:30. Mutarea în grila Kanal D 2 se va face începând din 21 mai iar noile episoade vor fi difuzate Duminică ora 22:30 și Luni și marți ora 23:00.

În grila Kanal D în locul serialului Destăinuiri pe 22 mai va fi redifuzată emisiunea Tu urmezi! iar pe 23 mai va fi difuzat reluarea emisiunii Roata norocului. Între timp pe Kanal D 2 serialul Drumul tăcerii ajunge la final cu ultimul episod programat joi, pe 18 mai ora 15:30. În locul său joi vor fi filme la ora 14:00 iar vineri la aceeași oră va fi reluarea emisiunii Se strigă darul.

De asemenea Duminica aceasta, pe 14 mai va fi scos din grilă serialul turcesc În bătaia inimii după prima parte a primului sezon. Să sperăm că serialul să revină în grilă cu noi episoade în curând. În Turcia au fost difuzate toate cele 6 sezoane ale serialului pe canalul turcesc ATV. Vă reamintim că Kanal D a întrerupt difuzarea serialului În bătaia inimii la începutul primăverii 2018 tot după difuzarea primei părți a primului sezon.

Comentarii

Postări populare

Clever Group anunță un nou canal ce se va lansa: Prima World

FilmBox+ se închide în Europa și va fi disponibil doar prin operatori

Modificări în grila națională DIGI TV Analogic