Cartoonito se întoarce în România. Când se relansează blocul de programe pe Boomerang?

Cartoonito își continuă expansiunea în întreaga Europă. Blocul de programe se relansează în Europa Centrală și de Est (inclusiv în România) după doar 8 ani de pauză.

Boomerang relansează Cartoonito, ca bloc de programe, începând din 1 septembrie și va fi difuzat 6 ore pe zi, între orele 09:00-15:00. În noua formulă, Cartoonito aduce noi seriale, care se alătură celor 2 seriale consacrate din grilă Boomerang (Baby Looney Tunes și Thomas și prietenii săi: Trenuri la drum!).

Iată recomandările Cartoonito:

Baby Looney Tunes

Înainte de a deveni vedete sau staruri adulte Looney Tunes, au fost Baby Looney Tunes! De două ori mai mici, dar de două ori mai dificili pentru biata Bunicuță, Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola și Sylvester locuiesc împreună, se joacă împreună, o mai supără pe biata bunicuță și fac trăsnăi Looney Tunes împreună. (Sursa: Wikipedia)

Thomas și prietenii săi: Trenuri la drum! - cu noi episoade, din 1 septembrie

Thomas se străduiește să devină motorul numărul unu prin încercări și erori, în timp ce se bucură candid de faptul că este un copil. Bineînțeles, Thomas va avea în continuare prietenii alături de el în fiecare aventură. (Sursa: Media Expres)

Care Bears: Unlock the Magic - serial nou - din 12 septembrie UPDATE 28 august: Lansarea a fost anulată

Care Bears: Unlock the Magic urmărește aventurile prietenilor buni, Good Luck, Funshine, Cheer, Grumpy și Share Bear, în timp ce aceștia pornesc din viața lor în Care-A-Lot într-o nouă aventură prin Silver Lining, o lume ciudată învecinată. de către Whiffles, care sunt un grup de creaturi inocent de fericite care plantează semințe pentru a menține ținutul magic al Care-A-Lot și al vecinului Silver Lining. Urșii de îngrijire răspândesc grija și împărtășirea pe tot teritoriul țării, în timp ce învață să se bazeze pe prietenia, curajul lor și să-și folosească puțin din puterea insigna de burtă.

Cu toate acestea, dușmanul condus de ego al Urșilor Care, Bluster și mulțimea lui Bad, încearcă să-i împiedice să reușească în misiunea lor, deoarece scopul lui este să transforme Silver Lining în Blusterland. Urșii de îngrijire primesc, de asemenea, ajutor prin Turnul de îngrijire de la prietenii lor Bedtime, Tenderheart și Wish Bear. Dibble the Whiffle îi însoțește pe Care Bears pe parcurs.

Urșii Care sunt trimiși pe drum pentru prima dată în această serie, deoarece explorează zone minunate și nevăzute până acum care înconjoară Care-A-Lot numite Silver Lining. Datorită acestui fapt, ei întâlnesc noi creaturi și își folosesc puterile și inteligența. (Sursa: Wikipedia.en)

Păianjenul Lucas - serial nou - din 3 octombrie

Păianjenul Lucas este un personaj animat creat de animatorul Joshua Slice care a apărut pe YouTube. Acum, cu propriul său serial TV, spectacolul își păstrează animația 3D extrem de realistă, precum și păianjenul curios și plin de inimă. (Sursa: IMDb)

Promo-ul relansării aici:
     
                                                          VIDEO: Mihai Chetreanu 17

Cartoonito s-a lansat în Europa Centrală și de Est (inclusiv în România) pe 12 octombrie 2011, tot pe Boomerang și a avut în grila blocului alte seriale pentru copii dintre care Banane în pijamale, Baby Looney Tunes, Jelly Jamm, Gerald McBoing Boing și Pufoșii Ha Ha.

De la începutul anului 2014 blocul de programe s-a desființat în această regiune a Europei, iar unele seriale din bloc a continuat să rămână în grila Boomerang. În prezent singurul serial rămas după desființarea blocului este Baby Looney Tunes, acesta revine în grila Boomerang din 1 septembrie, de data acesta va fi din nou în relansatul Cartoonito.

UPDATE 28 august: Lansarea serialului Care Bears: Unlock the Magic a fost anulată înaintea difuzării, deși a fost dublat în limba română. În schimb din 1 septembrie revine Ciupi-Ciupi și ciupercuțele, de data aceasta în grila blocului de programe Cartoonito.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale