,,C*A*U*G*H*T" are premiera din 26 februarie pe platforma Focus Sat Live TV și din 4 martie la Focus Sat TV

Focus Sat TV aduce în această primăvară un nou serial australian ce va fi difuzat mai întâi online, apoi pe TV.

Este vorba de C*A*U*G*H*T, serialul australian de comedie satirică produs pentru platforma autohtonă de streaming Stan din Australia. Serialul debutează mai întâi online în Biblioteca VOD a platformei Focus Sat Live TV cu toate episoadele disponibile din 26 februarie, urmând ca o săptămână mai târziu serialul să ajungă și pe TV pe 4 și 7 martie la Focus Sat TV.

Cum serialul are 6 episoade a câte 30 de minute Focus Sat TV va difuza primele 4 episoade pe 4 martie la ora 21:30 iar pe 7 martie la aceeași oră vor fi difuzate ultimele 2 episoade ale serialului.

Detalii despre serial: Patru soldați australiani fără speranță primesc un gust neașteptat de faimă atunci când videoclipul lor cu ostatici devine viral, dar statutul lor de celebritate este amenințat atunci când starul de la Hollywood Sean Penn intră cu parașuta. De asemenea, îi are în distribuție pe Matthew Fox și Lincoln Younes.

În serial joacă inclusiv Ben O'Toole, Lincoln Younes, Alexander England, Matthew Fox, Sean Penn. Creatorul serialului este Kick Gurry care servește și ca regizor iar Cailah Scobie și Amanda Duthie servesc ca producători executivi. Serialul este distribuit la nivel internațional de Fremantle.

Focus Sat TV este un canal dedicat bărbaților care difuzează filme străine și românești, seriale europene originale Canal+ și achiziționate, dar și competiții sportive ca Rugby Top 14, Padel și Box. Lansat pe 10 iulie 2021 canalul emite în partaj cu Focus Sat Info și este disponibil doar în grila Focus Sat.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a amânat acordarea licenței PRO Argeș TV. Proprietarul postului trebuie să se prezinte fizic în ședință

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate