Prima News emite teste, dar cu reluări și retransmisii. Când ar urma să se lanseze?

De câteva zile, mai exact din 11 noiembrie, Prima News își continuă testele difuzând reluări și retransmisii ale jurnalelor Focus (de la Prima TV) și Profit News. Canalul ar urma să se lanseze la finalul lunii noiembrie.

               FOTO: F Identer/Discord

Printre reluările difuzate pe Prima News se află emisiunile Insider Politic, Starea Nației, Sănătate cu stil și Alege rețeta națională iar de retransmis, retransmite jurnalele Focus de la Prima TV și emisiunile Profit News și Talk News de la Profit News.

De asemenea pe Prima News sunt difuzate și emisiuni difuzate în trecut pe Prima TV ca Apel de urgență și Dosarele DNA. Cel mai probabil emisiunile ar putea fi reînviate pentru acest canal.

Pozele cu testele aici:

Notă: Capturile sunt făcute de MycroBeat, F și TVIdents RO pe Discord.

Când ar putea fi lansat?

Din informațiile noastre, Prima News ar putea fi lansat oficial pe 28 noiembrie și ar putea fi disponibil în grilele operatorilor DIGI, Vodafone, Orange sau iNES. Clever Group nu a anunțat oficial data de lansare a acestuia. Cât despre Prima Comedy, va fi lansat și el însă nu a fost anunțată încă data de lansare.

Printre vedetele noului canal de știri vor fi Alexandru Opriș, Andreea Berecleanu și Mircea Dinescu. Vă reamintim că Prima News și Prima Comedy au fost autorizate luna trecută de CNA. Mai multe detalii, AICI.

UPDATE 18 noiembrie, 13:46: Ca parte a continuării testelor, Prima News a lansat jurnalul cu același nume la ora 12:00. De asemenea a mărit puțin ecranul ca să se potrivească bine.

             FOTO: TVIdents RO/Discord

Comentarii

Postări populare

Conținut nou în biblioteca Focus Sat VOD: History Play, Crime+Investigation Play, Love Nature și AXN Now

,,Secretele unui detectiv criminalist" are premiera din 22 aprilie la CBS Reality

Rugby la TVR Sport: Liga de Rugby Kaufland și finala Divizia Națională de Juniori