FOTO/VIDEO. Disney Channel și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic. Boomerang și-a relansat blocul de programe Cartoonito

Luna septembrie 2022 a început de astăzi cu două noutăți pe piața TV a Europei Centrale și de Est. Disney Channel și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic de la ora 06:00 dimineața (fusul orar poste fi diferit cu o oră în funcție de țară a Europei Centrale și de Est) iar Boomerang a relansat blocul de programe Cartoonito de la ora 09:00, ora României (08:00 ora Ungariei, Cehiei și Poloniei).

Disney Channel și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic

Canalul pentru copii Disney Channel și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic începând de azi dimineața în România, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovacia și Polonia pe cele 3 feed-uri:
-feed-ul RO/BG de la ora 06:00 dimineața (ora pentru ambele țări);
-feed-ul HU/CZ/SK de la ora 05:00 dimineața (06:00 ora României);
-feed-ul PL de la ora 06:00 dimineața (07:00 ora României).

Noul logo al Disney Channel este moștenit din vechiul logo având în vedere stilizare și eliminarea panoului și urechilor lui Mickey Mouse din logo (eliminarea urechilor lui Mickey Mouse din logo ar putea coincide cu pierderea posibilă a drepturilor exclusive asupra personajului cu același nume și transformarea acestuia în domeniu public începând cu anul 2024).

Pachetul grafic este mai jucăuș și distractiv exact după cum arată. Pachetul grafic, logo-ul și ident-urile canalului au fost create de agenția italiană Flopicco.















Odată cu noul pachet grafic Disney Channel prezintă în această toamnă noile episoade ale serialelor Ghostforce și Fantoma și Molly McGee, noile sezoane ale serialelor Casa Bufnițelor și Casa lui Raven, noile seriale Școala vikingilor, O vrăjitoare îngrozitoare și The Unstoppable Yellow Yeti și noile filme Zombi 3 (disponibil deja pe Disney+) și Misterul mumiei 2.

Până acum Disney Channel și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic în regiunea EMEA (iunie 2022), Arabia (iunie 2022), Franța (august 2022) și Asia (august 2022).

Rebrand-ul aici:

                                   Feed-ul RO/BG. VIDEO: Catalin s TV Archives (România)

                                       Feed-ul HU/CZ/SK. VIDEO: Gabor Birkas (Ungaria)

                                                   Feed-ul PL. VIDEO: Identy (Polonia)


Boomerang a relansat blocul de programe Cartoonito

După mai puțin de 9 ani de pauză canalul pentru copii Boomerang a relansat blocul de programe Cartoonito de la ora 09:00 dimineața, ora României și Bulgariei (08:00 ora Ungariei, Cehiei și Poloniei).

Blocul de programe se difuzează în fiecare zi timp de 6 ore și pentru început va avea în grilă 3 seriale: Thomas și prietenii săi (cu episoade noi), Baby Looney Tunes și Ciupi-Ciupi și ciupercuțele. Mai multe detalii Aici. De asemena în următoarele luni Cartoonito va difuza și alte seriale noi: Cocomelon (disponibil deja pe Voyo) și Batwheels.

„Cartoonito va difuza seriale aflate în armonie cu principalele valori ale sale: creativitate, colegialitate, curaj şi curiozitate.

Filosofia care stă la baza Cartoonito a fost dezvoltată de mulţi experţi în educaţie timpurie.

Cu ajutorul lor, am creat planul de învăţare centrat pe om, un sistem educaţional inspirat din psihologie şi ştiinţă modernă“, au spus reprezentanţii Boomerang într-un comunicat remis.

După cum arată, pachetul grafic al Cartoonnito este stilizat ca un desen pentru preșcolarii de 2-5 ani.













Relansarea aici:

                                                   VIDEO: Andrey The Identer (România)

                                                        VIDEO: VHX / attila tv (Ungaria)

                                                                  VIDEO: Identy (Polonia)

Comentarii

Postări populare

Clever Group anunță un nou canal ce se va lansa: Prima World

FilmBox+ se închide în Europa și va fi disponibil doar prin operatori

Frumoasa mincinoasă are premiera din 9 mai 2024 la TVR 1