După Action Zone, Sweet.TV a lansat încă 2 canale de filme: Comedy Universe și Real Drama

Sweet.TV intră oficial pe piața operatorilor din România care dețin canale TV sau FAST (Free Ad-Supported Streaming TV). După ce la începutul acestei luni a lansat Action Zone, operatorul a mai lansat 2 canale de filme tematice.

Noile canale se numesc Comedy Universe (rom: Universul Comediei) și Real Drama (rom: Drame Adevărate) și emit în format HD, deocamdată gratuit și fără subtitrare în limba română. Canalele au fost lansate pe 1 iunie 2024, alături de Action Zone.

Comedy Universe este un canal care difuzează filme de comedie și de animație cu elemente de umor. Printre filmele difuzate pe Comedy Universe se află Un tată de coșmar, Tată fără număr, Nuntă cu peripeții, Chef cu haștag, O schemă de milioane, Cincizeci de umbre ale lui Black și Război în bucătărie.

Real Drama este un canal care difuzează filme de dramă și romance, dar cu elemente dramatice. Printre filmele difuzate pe Real Drama se află După ce ne-am întâlnit, După ce ne-am certat, După ce ne-am îndrăgostit, Marile speranțe, Secrete oficiale, Copilul 44, Luptătorul, Cu inima împăcată și Discursul regelui.

La fel ca în cazul Action Zone, filmele difuzate pe Comedy Universe și Real Drama sunt selectate din biblioteca VOD a platformei Sweet.TV.

Comentarii

Postări populare

Nou în grila platformei Megogo: Tot mai multe canale TV, plus o nouă extraopțiune

La Liga și Serie A continuă la DIGI Sport și în următoarele sezoane

S-a relansat feed-ul Discovery Channel România. Cum arată?