CNA: Orange Communications introduce în Hunedoara Info HD și înlocuiește un canal cu altul în Siuceava. Next Gen înlocuiește 2 canale cu altele

Consiliul Național al Audiovizualului a luat act în ședința publică de marți, 21 mai 2024 de solicitările făcute de operatorii Orange România Communications și Next Gen, ambii deținuți de Orange România.


Astfel OROC (care se află în penultima săptămână de existență înaintea absorției de la începutul lunii iunie) a introdus în grilele digital și analog în județul Hunedoara canalul Info HD iar în aceleași grile, dar în județul Suceava înlocuiește Antena 3 Iași cu Antena 3 Suceava. Astfel OROC devine primul operator care introduce stația locală Antena 3 din Suceava. Vă reamintim că stația a fost lansată săptămâna trecută, detalii AICI. Până acum nu emite decât pe pagina de Facebook a stației menționate.

Totodată Next Gen introduce în grila digitală națională canalele Motorvision+ HD și Film Mania HD și elimină canalele Medika TV și Info TV România, ultimul din urmă a fost retransmis gratuit mai mult de un an de la lansare (canalul intrase în grila Next Gen pe 6 decembrie 2022).

                        FOTO: Decupaj din captura făcută în timpul vizionării ședinței CNA.

Motorvision+ este un canal de sport care difuzează documentare și competiții sportive de moto. Canalul a fost lansat în România în anul 2013 ca Motorvision iar din 1 octombrie 2023 a devenit Motorvision+. Canalul emite în limba engleză fără subtitrare în limba română.

Film Mania este un canal care difuzează filme clasice din anii '60-2000, dar și câteva filme din anii 2010. Canalul a fost lansat în România din 1 aprilie anul acesta și este deținut de AMC Networks International, care mai deține și canalele AMC, Film Cafe, TV Paprika, Minimax, JimJam, CBS Reality și Extreme Sports.

Medika TV este un canal care difuzează documentare și emisiuni despre medicină și a fost lansat pe 22 octombrie 2018. Canalul este deținut de Clever Group, care mai deține și canalele Prima TV, Prima Sport 1-5 și PPV 1-4, Prima News, Prima Comedy, Prima History, Prima World, Prima 4K, Agro TV, Profit News și Cinemaraton. Medika TV rămâne în grila Vodafone, dar și online pe platformele Prima Play, DIGI Online și Vodafone TV.

Comentarii

Postări populare

Nou în grila platformei Megogo: Tot mai multe canale TV, plus o nouă extraopțiune

La Liga și Serie A continuă la DIGI Sport și în următoarele sezoane

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate