Atomic Academy HD și Info TV România HD au intrat în grila Next Gen

Ieri, 06 decembrie 2022 au intrat în grila Next Gen canalele Atomic Academy și Info TV România, ambele în format HD.

Next Gen este primul operator național prin cablu care are în grilă aceste 2 canale lansate anul acesta. Atomic Academy HD este pe poziția 146 iar Info TV România HD este pe poziția 87.

Atomic Academy este un nou canal TV de muzică dedicat copiilor care difuzează muzică de la casele de discuri din România și din străinătate. Singura problemă a acestui canal este că parte din aceste muzici sunt preluate de pe YouTube.

Printre emisiunile muzicale difuzate pe noul canal se află emisiunea Kids Club. Canalul este deținut de Perla Cluster SRL care e deținut de Luminița Belaru, iubita lui Nicolae Șerbu (deținătorul canalului Atomic TV). Canalul emite și online pe site-ul propriu.

           FOTO: Mycrobeat/Discord

După ce Atomic Academy a intrat în grila Next Gen în format HD, canalul principal Atomic TV a început să difuzeze un scroll care promovează acest canal.

Info TV România este un canal special utilitar care difuzează știri și anunțuri pe scroll și muzică străină. S-a lansat online pe 1 martie 2021 iar în februarie anul acesta a primit licența de emisie de la CNA, pentru care a fost autorizată abia 3 luni mai târziu (detalii AICI).

La TV canalul a fost lansat pe 26 septembrie 2022 fiind disponibil până acum în grila operatorului local prin cablu Media Sud din Teleorman. Canalul emite și online pe site-ul propriu dar și pe aplicația disponibilă pe Google Play și AppStore.

           FOTO: Mycrobeat/Discord

Între timp DIGI a eliminat din grilă națională neoficială canalele Linkpress TV și 24 Mix Teleshop. Canalele vor rămâne în grilă, dar în zonele maghiare, cu toate acestea pot fi reintroduse în grila națională doar dacă lista Must Carry va suferi modificări (anul viitor va ieși București TV din cauză că va fi înlocuit cu Kanal D 2). La ceilalți operatori canalele rămân în grile.

Iar Interlan a introdus în grila platformei TVX dedicată operatorilor canalul Prima News, care în această perioadă este în teste și face partaj cu Profit News pe frecvența acestuia din urmă.

Comentarii

Postări populare

Orange Sport se închide la începutul lunii iulie 2024 după 18 ani de existență. Cum arată istoria tumultuoasă a acestui grup de canale?

La Liga și Serie A continuă la DIGI Sport și în următoarele sezoane

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate