CNA a aprobat prelunguirea licenței și schimbarea logo-ului Tele Europa Nova TM. Deja a făcut-o

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința publică de marți, 28 mai 2024 prelungirea licenței și schimbarea logo-ului canalului local Tele Europa Nova TM din Timișoara. Abia aseară a aplicat schimbarea logo-ului.


Prezent online în ședință, Ciprian Mirotinovici, directorul canalului a declarat: ,,Intenționam să ne prelungiți licența pentru a continua ce am început acum 30 de ani. De doi ani și jumătate suntem noi, noi doar credem în viitor să zic așa, încercăm să ne gândim și am adus un plus de valoare spunem noi. Vemin cu suflet tânăr, cu spirit tânăr. Sunt 21 de angajați și colaboratori, avem emisiuni.

Avem 2 emisiuni culturale, avem 2 emisiuni educative (Jurnal de psiholog și În prima linie), o emisiune religioasă prezentat de o Mitropolie a Banatului și emisiuni informative unde avem 2 Nova Observator mai exact, sunt 2 știri pe zi, avem 2 emisiuni de administrație și politică, avem o emisiune <<Tu știai?>>, este o emisiune informativă, o emisiune exclusiv pentru fotbal <<Arena sportivă>> unde include celelalte sporturi, <<Săptămâna în imagini>> unde relatăm ce s-a întâmplat în săptpmâna respectivă, <<Nova Timiș>> aicea intră și Ședințele Consiliului Local și anumite evenimente care se întâmplă în săptămâna respectivă, avem <<Retrospectiva sportivă>>, avem o colaborare cu alți producători pentru emisiunea <<Pro Banat>> realizată de Andreea Voica și Alin Bagiu și avem emisiuni de divertisment <<Astă seară mă petrec>> o emisiune de muzică populară, <<Un cântec pentru tine>> la fel, o emisiune de muzică populară, <<Nova Top Folclor>> face top ale melodiilor populare <<Hărți bănățene>> și avem o emisiune nouă <<Nova Star>> unde promovăm noile staruri sau cei care sunt la început de drum.”

Monica Gubernat, președintele CNA: ,,Văd că aveți pagină de net”.

Ciprian Mirotinovici: ,,Activăm și pe online pe Facebook, YouTube și pe TikTok prea puțin în perioada asta.”

Monica Gubernat a recomandat notificarea site-ului canalului Tele Europa Nova TM pentru a pune la baza de date.

În legătură cu campania electorală, Mirotinovici a explicat: ,,Încercăm să facem echilibru, sunt foarte mulți candidați de exemplu la primării care nu doresc să apară la televizor pentru că au acel trac, dar avem foarte mulți și foarte puțini invitați chiar din toate partidele.”

Întrebat de Dorina Rusu, membru CNA dacă e într-un scandal cu Stelu Iordache, fostul proprietar al Tele Europa Nova TM și actualul proprietar al Tele 8 TV, Mirotinovici a explicat că s-a gândit să fie întrebat după evenimentele de anul trecut și a răspuns că nu mai are niciun scandal cu acesta.

Cum arată noul logo?

                        FOTO: Decupaj din captura făcută în timpul vizionării ședinței CNA.

Tele Europa Nova TM a fost lansat în anul 1994 și este un canal local din Timișoara. În august 2020 a trecut la formatul 16:9 iar din decembrie 2022 emite în format HD.


                            FOTO: Decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Între timp canalul și-a schimbat logo-ul abia aseară în jurul orei 19:00:


                                                    FOTO: Tele Europa Nova/Facebook

Comentarii

Postări populare

Nou în grila platformei Megogo: Tot mai multe canale TV, plus o nouă extraopțiune

La Liga și Serie A continuă la DIGI Sport și în următoarele sezoane

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate