20 Mai la TV: Nicktoons și TeenNick și-au schimbat logo-urile și graficile. Bollywood TV și Bollywood Clasic și-au inversat logo-urile și numele, dar nu și conținutul. Astăzi se lansează Brigada Nimic pe PRO TV

Astăzi, 20 mai 2024 s-au întâmplat/se întâmplă multe lucruri pe piața TV din România.

Iar pe acestea le vom lua pe rând.

1. Nicktoons și TeenNick și-au schimbat logo-urile și graficile. Arată exact ca cele ale Nickelodeon.


La aproape 6 luni de la rebrand-ul în America canalele Nicktoons și TeenNick și-au schimbat logo-urile și graficile, finalizând rebrand-ul canalelor Nick la nivel internațional început în 2023 cu rebrand-ul Nickelodeon. Rebrand-ul celor 2 canale a avut loc azi la ora 06:00 dimineața la nivel internațional, inclusiv în regiunile CEE (dintre care și România), Germania și Arabia Saudită.

Potrivit graficii ident-urile sunt din setul Nickelodeon, dar modificate cu grafica/logo-ul Nicktoons/TeenNick așa că nu are rost să prezentăm capturile, însă vom prezenta cele cu noile logo-uri pe ecran.



Ca și în cazul celolaltor 2 canale Nick, TeenNick încă are ident-urile de publicitate și cele principale cu grafica cu care s-a lansat în regiunea CEE, în timp ce Nicktoons pare să fi schimbat complet grafica.

Vă reamintim că anul trecut în august Nickelodeon și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic la nivel internațional readăugând forma Splat în acest logo, detalii AICI. Schimbarea a fost făcută în același timp cu Nickelodeon Global HD. Șase luni mai târziu, Nick Jr. a urmat același rebrand la același nivel.

2. Bollywood TV și Bollywood Clasic și-au inversat logo-urile și numele, dar nu și conținutul. Ce a făcut DIGI?

                  FOTO: Ro Ark/Discord

Tot astăzi canalele de filme Bollywood TV și Bollywood Clasic și-au făcut rocada de logo-uri și nume. Astfel Bollywood TV a devenit Bollywood Clasic iar Bollywood Clasic a devenit Bollywood TV. În plus cele 2 canale au culori inversate la aceste logo-uri.

                  FOTO: Ro Ark/Discord


Odată cu această rocadă DIGI Online a înlocuit Bollywood TV (redenumit în Bollywood Clasic) cu Bollywood Clasic (redenumit în Bollywood TV), dar cu macroblocuri. Pe DIGI TV nu s-au făcut modificări momentan.


Din informațiile noastre ISG Media plănuiește să schimbe frecvențele de emisie ale celor 2 canale pentru ca Bollywood Clasic să poată fi recepționat la toți operatorii. De aceea DIGI a testat Bollywood Clasic în locul Bollywood TV SD în grila TV și a lăsat denumirea Bollywood Clasic SD/HD în locul Bollywood TV SD/HD pe EPG.

De notat disponibilitatea canalelor Bollywood în grilele operatorilor TV și OTT până la rocadă:

-Bollywood TV: DIGI, Vodafone, Orange, Focus Sat, Sweet.TV, Megogo, Prima Play
-Bollywood Film: Vodafone, Orange, Sweet.TV, Megogo
-Bollywood Clasic: Vodafone, Orange, Next Gen, Sweet.TV, Megogo

3. Brigada Nimic debutează astăzi la PRO TV


Astăzi la PRO TV începe un nou serial de comedie polițistă, Brigada Nimic și va fi difuzat Luni-miercuri ora 20:30. În serial joacă inclusiv Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Irina Ștefan, Nicu Băneasa, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiţia Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Matei, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Detalii despre serial: Serialul urmăreşte cazurile mici şi neînsemnate pe care trebuie să le rezolve poliţiştii din Brigada Nimic: Săgeată, Giovanni, Carmola şi Toma. Ei sunt cei patru poliţişti care luptă împotriva lumii interlope din Bucureşti.

Primul sezon din Brigada Nimic are 12 episoade și va fi difuzat până pe 12 iunie când se termină primul sezon deoarece pe 14 iunie începe UEFA Euro 2024, la care PRO TV va difuza turneul final. Primul episod a noului serial va fi difuzat în același timp și pe platforma Voyo, urmând ca următoarele episoade să fie difuzate cu o săptămână înainte pe platforma de streaming.

Comentarii

Postări populare

Modificări în grilele Kanal D și Kanal D 2. Vinovați de iubire, mutat pe canalul secundar. Postul principal pregătește un nou sezon din Jocul cuvintelor

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?