Nickelodeon CEE și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic. La fel și Nickelodeon HD. Celelalte canale Nick își vor schimba logo-urile în curând

Începând de azi, 1 august 2023 canalul pentru copii Nickelodeon și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic la nivel internațional, nu doar în regiunea CEE, Australia, Noua Zeelendă și Asia.


Schimbarea s-a făcut la ora 06:00 dimineața pe feed-urile din Europa Centrală și de Est (România, Republica Moldova, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Serbia, Slovenia, Croația, Muntenegru, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Turcia, Africa, Malta, Estonia, Letonia, Lituania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazakhstan, Kârgâzstan, Tadjikistan și Uzbekistan), Germania, Austria, Elveția, Australia, Arabia și Asia, momentul fiind difuzat în funcție de fusul orar al țării în care emite acest canal.

Deocamdată doar logo-ul, ident-urile de urmează, graficile anunț și cele promo au fost schimbate. Ce nu s-au schimbat în acest moment sunt graficile de credite, ident-urile de publicitate și cele principale. Totodată scurtmetrajul Jelly Go, care a fost difuzat pe Nickelodeon din 2018 în timpul pauzelor publicitare a fost scos din grila acestui canal și înlocuit cu secvențe ale serialelor difuzate. Nu se știe dacă rămâne pe Nicktoons și TeenNick.

Poze cu noua grafică ale acestui canal (plus cea veche încă neschibată), mai jos:







Video-ul cu schimbarea logo-ului și graficii, mai jos:

                                                            VIDEO: PLLxStar/YouTube

De asemenea și Nickelodeon HD, care nu e localizat în limba română și care are program diferit de cel al Nickelodeon SD și-a schimbat logo-ul la aceeași oră. Cu toate astea logo-ul e diferit față de cel din versiunea SD:

                                                                  FOTO: DRV/Discord

Vă reamintim că celelalte canale Nick (Nick Jr., Nicktoons, TeenNick și Nickmusic) își vor schimba logo-ul și pachetul grafic în viitorul apropriat însă va trebui să așteptăm câteva luni pentru a se întâmpla asta la nivel internațional. În America blocul de programe Nick Jr. al Nickelodeon și-a schimbat logo-ul și pachetul grafic încă din luna iulie a acestui an iar canalul TV pentru preșcolari cu același nume va face același lucru în septembrie. Tot în America canalele Nicktoons și TeenNick au pus pe ecran logo-uri dedicate special lansării în cinematografe a filmului Țestoasele Ninja: Haosul mutanților (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem).

Cum vor arăta noile logo-uri ale canalelor secundare Nick:




Nickelodeon este un canal pentru copii care difuzează seriale live-action și de animație, ambele pentru copii ca: Spongebob, pantaloni pătrați, Casa Loud, Familia Casagrande, Casa Loud: Mai gălăgioasă ca niciodată, Monster High, Familia Thunderman, Henry Pericol, Forța Pericol și altele. Mai multe despre rebrandul Nickelodeon la nivel internațional, dar și istoria canalului în țara noastră AICI.

Comentarii

Postări populare

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

Filmul ,,100% Lup", din 17 octombrie 2024 pe Minimax. ,,200% Lup", din 25 octombrie 2024 la cinema