,,Secretele unui detectiv criminalist" are premiera din 22 aprilie la CBS Reality

Serialul documentar original True Crime ,,Secretele unui detectiv criminalist" (Secrets of the Murder Detective) debutează începând de săptămâna viitoare, pe 22 aprilie la CBS Reality.

Secretele unui detectiv criminalist invită publicul pe tărâmul intrigant al rezolvării crimelor alături de Steve Keogh, fostul inspector detectiv pentru omucideri din Scotland Yard și un detectiv experimentat și decorat, cu 30 de ani de experiență, dintre care 12 ca detectiv de crime de top la Poliția Metropolitană din New Scotland Yard.

În această serie, Steve ne duce în adâncul investigațiilor de crimă, deschizându-și pentru prima dată carnetele de contact pentru a dezvălui secretele a ceea ce este cu adevărat necesar pentru a fi un detectiv de crimă în prima linie. Telespectatorii sunt purtați într-o călătorie captivantă prin fiecare investigație de crimă, de la crima inițială până la descoperirea crucială care duce la condamnare. Steve oferă perspective unice și autentice despre funcționarea complicată a investigațiilor și mințile detectivilor, aducând spectatorii în inima fiecărui caz.

În serie, îl vom vedea pe Steve într-o conversație cu ofițerii de frunte în fiecare caz, în timp ce aceștia împărtășesc amintiri personale ale investigațiilor. În plus, telespectatorii vor auzi, de asemenea, de la experți cheie și de la membrii familiei pentru fiecare caz, pe măsură ce se respectă cronologia investigației. Un alt obiectiv cheie al seriei este utilizarea tehnicilor și instrumentelor moderne de investigație și a modalităților inovatoare în care experții din fiecare caz le folosesc pentru a rezolva crimele.

Cazurile includ povestea actriței de televiziune Sian Blake și a celor doi fii ai săi, care au fost uciși de partenerul ei în 2015 și modul în care ancheta a evoluat de la un caz de persoană dispărută cu risc mediu la unul de omucidere. Serialul explorează, de asemenea, uciderea în 2013 a campionului Ganda, în vârstă de 17 ani, care a fost victima unei crime cu cuțitul în estul Londrei. Episodul oferă telespectatorilor o perspectivă directă de către Steve și alți anchetatori care au lucrat la caz, despre dificultățile unor cazuri similare, cu lipsa de indivizi și suspecți. Într-un alt episod, telespectatorii vor afla mai multe despre Dena Thompson, cunoscută în presa britanică drept „Văduva Neagră” și despre ancheta cu privire la moartea partenerilor ei anteriori.

„Secretele unui detectiv criminalist” oferă un amestec captivant de suspans, educație și celebrarea muncii excepționale de detectiv, oferind spectatorilor o privire unică din culise asupra cazurilor recente.

Sam Rowden, vicepreședinte pentru conținut și producție, AMC Networks International – Marea Britanie, a declarat: „<<Secretele unui detectiv criminalist>> deschide publicul nostru poliția modernă și, în special, ancheta crimelor. Phoenix s-a excelat în mod creativ cu această serie, iar expertiza lui Steve Keogh și comentariul plin de compasiune va captiva și va implica publicul cu genul de povești convingătoare pe care spectatorii noștri au ajuns să se aștepte"

Jaimi West, partener fondator la Phoenix Television, a declarat: „Acest nou serial a fost o colaborare reală cu Steve Keogh. Împreună cu TRUE CRIME, am creat un program unic care oferă o nouă perspectivă asupra muncii detectivilor de crimă și a cazurilor pe care sunt hotărâți să le rezolve”.

„Secretele unui detectiv criminalist” este a treia comisie Phoenix Television de TRUE CRIME. Phoenix a produs anterior „Murder: Fight for the Truth” și „Murder: First on Scene” pentru canal. Primul sezon al serialului britanic documentar criminalistic are 10 episoade și va fi difuzat luni-vineri ora 21:00 la CBS Reality în premieră în România, cu reluare ora 01:00 noaptea, și la doar o lună de la debutul în Marea Britanie pe True Crime (fostul CBS Reality UK) programat pe 20 martie.

Comentarii

Postări populare

Sweet.TV: Au intrat canalele B1 TV HD, TVR Sport HD și Rada TV HD și a ieșit Tradițional TV HD. Voyo: Au intrat o parte din canalele Must Carry. UPDATE: Tradițional TV HD a revenit pe Sweet.TV

DIGI Online: Au intrat Sky Showtime 1 HD și Sky Showtime 2 HD. Prima Play: Au intrat Prima Food & Travel, Bollywood TV și un sfert din canalele Must Carry

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate