Clever Group pregătește lansarea noului canal în perioada următoare: Prima History

După ce a lansat grila oficială a canalului Prima Comedy, compania clujeană Clever Group pregătește în perioada următoare lansarea unui nou canal de televiziune: Prima History.

                      FOTO: Facebook

Prima History va fi un canal de documentare care va difuza filme și seriale documentare cu tematică de istorie. Va fi al doilea canal de documentare deținut de Clever Group după Medika TV, canal pentru care compania clujeană a finalizat recent achiziția acestui canal începută acum 2 ani, mai multe detalii AICI.

În acest moment nu se știe cum va fi pregătită lansarea acestui canal. Conform unui zvon lansat de unele persoane din rețelele de socializare canalul ar înlocui Cinema Est, un alt canal deținut de Clever Group, însă nu se știe cu siguranță acest lucru. În video-ul de prezentare a canalelor nu a fost menționat Cinema Est. Canalul a revenit luna aceasta în grila DIGI TV după ce a fost scos din grilă în luna decembrie a anului trecut ducând la emisia internă a acestui canal timp de 4 luni.

Cât despre conținut Cinema Est încă difuzează filme românești și secvențe de la ele. Deși reprezentanții companiei au promis la începutul anului trecut la momentul solicitării schimbării denumirii Comedy Est că Cinema Est va difuza filme și seriale din Europa Centrală și de Est acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Vă reamintim că Clever Group a schimbat anul trecut în decembrie frecvențele de emisie ale canalelor Profit News, Cinema Est, Prima News și Prima Comedy. Astfel pe frecvența Profit News emite Prima News, pe frecvența Prima News emite Profit News, pe frecvența Cinema Est s-a lansat Prima Comedy iar Cinema Est a fost mutat pe o altă frecvență de emisie, detalii AICI.

În afară de Cinema Est Clever Group mai deține și canalele Prima TV, Prima Sport 1-5 și PPV 1-4, Prima 4K, Agro TV, Profit News, Cinemaraton, Prima Comedy, Medika TV și Prima News. Compania mai are de lansat și canalele Prima Show, Prima Food & Travel, Prima Wild, Prima Tradițional Music, Prima Shop 24 și Cinema Asia.

Comentarii

Postări populare

TV Sat Media Group vrea să extindă Radio Boom și pe TV. CNA a amânat acordarea licenței. Câte canale muzicale sunt licențiate în România?

Nou în grila platformei Sweet.TV: Adventure Caleidoscop HD. UPDATE: A intrat și Comedy Picks HD

S-a lansat PRO Argeș TV. Unde emite și la ce operatori va intra?