Prima Comedy s-a lansat pe frecvența Cinema Est. Prima News și Profit News și-au schimbat frecvențele de emisie

Începând de azi, noul canal de televiziune Prima Comedy s-a lansat pe frecvența Cinema Est, care acum emite doar intern pe noua frecvență.

                                                                FOTO: TVArchive/Discord

Prima Comedy este un canal de filme și seriale cu tematică comedie care difuzează atât producții românești cât și cele străine. Deocamdată la ora aceasta difuzează seriale românești de comedie.

FOTO: IceCoolExtreme/Discord

Canalul este disponibil în grila DIGI TV pe poziția 98 în format SD, dar și pe platforma DIGI Online. Odată cu lansarea acestui post, Cinema Est va rămâne doar intern pe noua frecvență, după care mâine își va întrerupe temporar emisia până să se relanseze (probabil) cu un nou conținut. Nu este exclus ca DIGI să reintroducă pe o altă poziție.

Cum arată grafica în video-ul de mai jos:

                                                    VIDEO: Andrey The Archiver/YouTube

Prima News și Profit News și-au schimbat frecvențele de emisie

Concomitent cu lansarea acestui post, canalele Profit News și Prima News și-au schimbat frecvențele de emisie. Astfel Prima News este acum disponibil la toți operatorii (inclusiv la DIGI unde este în format HD) și online pe site-ul profit.ro iar Profit News a rămas în grila Vodafone, pe platforma Prima Play și ar putea reintra în format HD la Orange Communications. Nu este exclus ca DIGI și Orange (rețea proprie) să reintroducă în format HD pe poziții separate.


                                                        FOTO: IceCoolExtreme/Discord

Totodată din ianuarie Prima News va avea 2 emisiuni noi în grilă: La final, prezentat de Ionuț Cristache și Revista Presei Internaționale (nume neoficial) prezentat de Radu Bnaciu (prezentatorul emisiunii Fotbal All Inclusiv de la Prima Sport).

La final debutează din 15 ianuarie și va fi difuzat în fiecare duminică între orele 19:00-22:00. Cât despre Revista Presei Internaționale nu a fost anunțată o dată de lansare.

Radu Banciu, pentru Hate & Travel: ,,Eu o să fac în zilele acestea o emisiune de revista presei internaționale, este pe cale de a se realiza acest poroiect. Cel puțin pe hârtie va fi revista presei internaționale pe noul canal Prima News undeva tot așa seara ora 10 (22:00 n.r.) timp de o oră. Mai puțină politică internă, sigur mai puține chestii derizorii și o privire concentrată în 45 de minute spui ce se întâmplă în actualitatea mondială la modul în care ar trebui să fie conectată actualitatea mondială ceea ce nimeni nu face asta nicăieri.(...) La fel este valabil și în sport unde se spun niște bazaconi și niște prostii. Întradevăr, îi înțelegi niște fotbaliști care nu citesc niciodată nimic, nici măcar un ziar, chiar n-au nevoie de așa ceva.”

UPDATE 16 noiembrie 2022 ora 19:55: Acum Profit News nu mai emite online rămânând doar la Vodafone în acest moment.

UPDATE 16 noiembrie 2022 ora 23:00: Noua emisiune al lui Radu Banciu ar putea debuta din 19 decembrie ora 22:00 pe Prima News.

UPDATE 18 noiembrie 2022 ora 17:03: De ieri, Profit News a revenit online pe site-ul profit.ro.


Comentarii

Postări populare

CNA s-a prins de redenumirea canalului Arcadia TV World România în Prima Food & Travel. ,,Ați încurcat-o.”

Notificări la CNA: Noile canale RTL Magyarorszag și lansarea canalelor Sky Showtime 1 și 2 în România, prima țară din regiunea CEE în care vor emite

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate