Antena 3 Ploiești a primit autorizare de la CNA. Canalul și-a început emisia în teste

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de marți, 13 decembrie 2022 modificările licențelor canalelor regionale Antena 3 din Ploiești și Pitești. Astfel cele 2 canale vor emite în format HD iar Antena 3 Ploiești își va începe (în sfârșit) emisia proprie în timp ce Antena 3 Pitești va avea noi spații de emisie.


Norina Ionescu, reprezentanta Intact Media Group a explicat: ,Din păcate din motive obiective nu am reușit, dar am reușit să înfăptuim parte din proiectul nostru local și regional cu toate licențele pe care le avem începând cu Antena 3 Ploiești care după cum știți din motive obiective a tot fost amânat însă acum sperăm să începem la standardele și parametrii atât din punct de vedere tehnic cât și editorial pe care i-am cerut și i-am dorit.” A dat menținere și de programul local: Luni-vineri între orele 07:00-08:00 și 17:00 și 18:00 și în weekend între orele 10:00-13:00. La fel a menționat și de emisiuni: Știri locale, Start Alert, Alternativ, Momentum (sâmbătă ora 12:00), Tabela de marcaj (sâmbătă ora 11:00), Economica (sâmbătă ora 10:00) și Agrorural (duminică ora 10:00).

În legătură cu autorizarea studioului reprezentanta a mai explicat că ,,au fost întocmite procesele verbale, au fost făcute constatările” și nu sunt probleme. ,,La Pitești o situație simplă. ne-am relocat din motive obiective care nu țin de dorința noastră într-un alt sediu și am amenajat un alt studio la adresa din Str. Armand Călinescu din Pitești. De fapt noi am mai fost acolo, s-a revenit, partenerul actual nu a mai dorit să ne găzduiască.”




                            FOTO: Decupaje din capturile făcute în timpul vizionării ședinței CNA.

Antena 3 Ploiești și-a început emisia proprie

După 3 ani de așteptare pentru ploieșteni, Antena 3 Ploiești și-a început (în sfârșit) emisia ieri în teste la ora 17:00. Momentan emite intern însă din informațiile noastre ar putea intra în grila DIGI TV Ploiești săptămâna viitoare, atunci va fi lansat oficial.

După lansarea Antena 3 Ploiești, mai rămân doar 5 stații regionale ale Antena 3 care încă retransmit Antena 3 CNN. Vă reamintim că în luna august a anului trecut Antena 3 a cerut la CNA renunțarea la programul propriu a stațiilor locale din Iași, Ploiești, Slobozia și Târgu Mureș (stațiile din Iași și Slobozia și-au întrerupt emisiile în decembrie 2019, respectiv mai 2020). De asemenea stația Antena 3 din Brașov retransmite integral Antena 3 din București încă din 2019, odată cu schimbarea denumirii din Antena 1 Brașov. În iulie anul trecut CNA a autorizat studioul Antena 3 din Brașov, dar deocamndată nu produce emisiuni locale.

Totodată anul acesta în iulie Antena 3 Călărași a cerut la CNA renunțarea la programul propriu după ce pe 30 iunie a fost ultima zi de emisie proprie a canalului menționat, detalii AICI. În continuare mai sunt stații locale ale Antena 3 care încă au program propriu: Antena 3 Constanța, Antena 3 Deva, Antena 3 Pitești, Antena 3 Vâlcea și Antena 3 Alexandria (care tocmai s-a lansat luna trecută). Antena 3 Ploiești devine a șasea stație regională a Antena 3 CNN care are program propriu.

Comentarii

Postări populare

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

Filmul ,,100% Lup", din 17 octombrie 2024 pe Minimax. ,,200% Lup", din 25 octombrie 2024 la cinema