Antena 3 Călărași renunță la programul propriu, iar Antena 3 Alexandria a primit licența TV. CNA a aprobat solicitările

Consiliul Național al audiovizualului a aprobat în ședința de joi solicitările făcute de societatea Antena 3 SA (deținut de Intact Media Group, care deține și Antena Group). Astfel Antena 3 Călărași renunță la programul local și va retransmite integral canalul național Antena 3 din București. Pe 30 iunie 2022 a fost ultima emisie a stației locale din Călărași, scrie Călărașipress.ro.



Norina Ionescu, reprezentanta Intact Media Group a declarat: ,,Suntem nevoiți din păcate, nu ne-am fi dorit lucrul ăsta. Partenerul Antena 1 Călărași care nu are legătură cu Antena Group ne-a anunțat că din 15 iunie că nu mai poate din diverse considerente să continue colaborarea. S-a încheiat un acord între cele două părți cu anumite tranșe privind datoriile de către partener și până la identificarea unei noi colaborări soluția pe care o avem este aceasta să solicităm Consiliului acordul pentru modificarea deciziilor în sensul cunoscut așa cum am mai procedat și în alte licențe, retransmisia 100%. cu alte structuri”

Antena 3 Călărași devine a șasea stație locală a Antena 3 care retransmite integral Antena 3 din București, în luna august a anului trecut Antena 3 a cerut la CNA renunțarea la programul propriu a stațiilor locale din Iași, Ploiești, Slobozia și Târgu Mureș (stațiile din Iași și Slobozia și-au întrerupt emisiile în decembrie 2019, respectiv mai 2020). De asemenea stația Antena 3 din Brașov retransmite integral Antena 3 din București încă din 2019, odată su schimbarea denumirii din Antena 1 Brașov. În iulie anul trecut CNA a autorizat studioul Antena 3 din Brașov, dar deocamndată nu produce emisiuni locale.

În continuare, singurele stații locale ale Antena 3 rămase care au program propriu sunt cele din Constanța, Deva, Pitești și Vâlcea. Vă reamintim că în luna mai a acestui an CNA a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a termenului de realizare și emisie a canalului Antena 3 Ploiești, mai multe detalii AICI.



Antena 3 Alexandria a primit de la CNA licența audioviazuală, va fi un canal local pentru județul Teleorman și va emite în formatele SD și HD. Va avea program propriu luni-vineri între orele 07:00-08:00 și 15:00-16:00 și în weekend între orele 10:00-13:00.

Norina Ionescu a declarat: ,,Acolo este deja pusă pe roată, este foarte avansată treaba în sensul de identificare a unei colaborări sau pus la punct chiar studioul adică ați văzut și din proiect și din prezentarea planului tehnic proiectului financiar sa-au făcut investiții și sunt gata să dea drumul la treabă. Mergem de aceea pe aceeași structură cum ca și la celelalte în ceea ce privește procentele educativ cultural sunt niște viziuni pe care le am identificat cu acest procent cultural și educativ.”

Media Max a anunțat în exclusivitate în luna februarie a acestui an că Antena 3 Alexandria se va lansa în curând și că încă se fac angajări. În prezent are o pagină de Facebook și un site web.

GALERIE FOTO: Decupaje din capturile făcute din timpul vizionării ședinței CNA:





Tot în ședința de joi CNA a luat act de modificările de acționariat ale societăților Antena Group și Antena 3 SA (deținute de Intact Media Group, controlată de familia Voiculescu). Mai multe detalii pe Pagina de Media.

Comentarii

Postări populare

TVR suspendă din nou Câștigă România! Emisiunea va fi doar online.

AXN Spin și-a schimbat formatul și a devenit un canal de lifestyle. De când?

Filmul ,,100% Lup", din 17 octombrie 2024 pe Minimax. ,,200% Lup", din 25 octombrie 2024 la cinema