Sweet.TV, o platformă OTT disponibilă în limba română

Poate că nu ați auzit până acum de o platformă pan-europeană de origine ucraineană disponibilă deja în România, este vorba de Sweet.TV.

Sweet.TV este o platformă legală IPTV OTT pan-europeană de origine ucraineană care s-a lansat în 2018 în țara de origine Ucraina, iar din august 2020 este disponibilă și în România cu localizare în limba română. Din 2021 este disponibilă și în Republica Moldova. Este deținută de Van Group, care are sediul în Bratislava, Slovacia.

În prezent platforma are acoperire în Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Polonia, Germania, Franța și mai nou Cehia și Slovacia.

În țara de origine, Sweet.TV este prima platformă de streaming din Ucraina care a semnat contracte directe cu Disney, Paramount, Universal, Sony etc. în special pentru teritoriul Ucrainei, nu pentru CSI. Dublare ucraineană exclusivă și voce în off pentru filme de la Hollywood care nu au mai existat până acum. Serviciul face acest lucru pe cheltuiala sa în proiectul „Hollywood în ucraineană”.

Funcționează oriunde există internet interfața aplicației este una dintre cele mai ușor de utilizat.

În Ucraina platforma oferă mai puțin de 250 de canale pe platformă, în Republica Moldova oferă 99 de canale, în Cehia și Slovacia sunt oferite 75 de canale iar în România sunt oferite doar 16 canale (cel puțin deocamdată) și niciuna dintre ele nu sunt naționale românești. Lista disponibilă în România este următoarea:
-France 24 English;
-France 24 Arabic;
-TRT World HD;
-Euronews English;
-Cars & Stars HD;
-iConcerts;
-Mezzo HD;
-Fireplace 4K;
-Aquarium 4K;
-M1 HD;
-M2 HD;
-Duna TV HD;
-M5 HD;
-M4 Sport HD;
-Duna WORLD HD;
-Deluxe Music.

Pe partea de filme sunt disponibile cele mai recente filme Marvel și Războiul Stelelor, puține filme 21 Century Fox și animațiile Disney.

Aceste canale și filme sunt oferite doar pe baza abonamentelor. Acestea sunt următoarele:
-L ieftin - 0,01 euro (0,25 lei) pentru 14 zile,
-L premium - 6 euro (30 lei)/lună:
Ambele abonamente conțin 10 canale: France 24 English, France24 Arabic, TRT World HD, Cars & Stars HD, M1 HD, M2 HD, Duna TV HD, M5 HD, M4 Sport HD și Duna World HD, dar și filme. Acoperire pentru 5 dispozitive și înregistrări salvate pentru 7 zile.
S - 9,99 euro (49,95 lei)/lună:
Conține 12 canale: France 24 English, France24 Arabic, TRT World HD, Cars & Stars HD, Fireplace 4K, Aquarium 4K, M1 HD, M2 HD, Duna TV HD, M5 HD, M4 Sport HD și Duna World HD, dar și filme. Acoperire pentru 3 dispozitive și înregistrări salvate pentru 3 zile.
M - 15 euro (75 lei)/lună:
Conține toate cele 16 canale din lista de mai sus, dar și filme. Acoperire pentru 4 dispozitive și înregistrări salvate pentru 7 zile.

Întrebările importante aici:

Aplicația este disponibilă gratuit pe Google Play, AppStore, App Gallery, dar și pe orice Smart TV: Samsung, LG, Philips, Panasonic și Hisense.

ATENȚIE! Acest articol nu este o promovare. Detaliază despre ce este această platformă.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Notificări la CNA: Noile canale RTL Magyarorszag și lansarea canalelor Sky Showtime 1 și 2 în România, prima țară din regiunea CEE în care vor emite

CNA s-a prins de redenumirea canalului Arcadia TV World România în Prima Food & Travel. ,,Ați încurcat-o.”