Două noi seriale completează grila de toamnă 2022 al Prima TV. Când se lansează serialele?

Joia serialelor continuă la Prima TV și în această toamnă. Două seriale noi vor completa grila de toamnă a canalului de televiziune al Clever Group.

După un serial italian (Prietena mea genială) și un serial ucrainean (Sniffer) Prima TV lansează din 6 octombrie, două seriale: unul românesc și unul american. Mai multe detalii aflați mai jos.

Pup-o mă! Serialul - serial românesc - din 6 octombrie, în fiecare joi ora 20:00

După succesul avut de producțiile Pup-o, mă! 1 și Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveștii într-un serial de televiziune. Cei doi frați ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru' Săndel), sunt, în sfârșit, stăpânii stânei și se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregătește noi surprize, asa că Tică și Horică ajung...vedete la TV, într-un show ce se numește "Înfruntarea bacilor". 8 tinere frumoase intră în competiție pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro și titulatura de Băcița anului. (Sursa: Program tv.net)

New Amsterdam - serial american - din 6 octombrie, în fiecare joi ora 21:00 (disponibil deja pe Netflix)

New Amsterdam - cel mai vechi spital public din America! Aici există o regulă unică, diferită de celelalte spitale: indiferent dacă pacienții suferă de Ebola, sunt prizonieri ai unui penitenciar de înaltă securitate sau președinți ai Statelor Unite, toți, fără excepție, sunt tratați sub același acoperiș, la fel! Dar, ca în majoritatea instituțiilor publice medicale din lume, finanțate de stat, subfinanțarea erodează dramatic reușita eforturilor doctorilor. Problemelor administrative li se adaugă cele sociale, operaționale și funcționale... Sosirea în spital, a unui nou director medical, Max Goodwin, e privită cu multă neîncredere de ceilalți medici. Genialul și fermecătorul nou venit tulbură așa zisa normalitate a vieții medicale de aici, pentru că el e hotărât să dea o altă dinamică acesteia. Lupta lui este pe multiple planuri, deoarece se confruntă zilnic și cu boala de care suferă... Max își propune, nici mai mult, nici mai puțin decât să anihileze birocrația și să ofere îngrijiri excepționale. Fără să accepte "nu", drept răspuns, dr. Goodwin începe să desființeze vechile obiceiuri din spital și să demonstreze că nu se va opri de la nimic pentru a da o viață nouă acestui centru medical cu personal insuficient, subfinanțat, subapreciat, pe care să-l aducă înapoi la vechea glorie. (Sursa: Program tv.net)

Prima TV a lansat noua grilă de toamnă pe 5 septembrie, cu o nouă grafică și noi ident-uri cu vedetele canalului de televiziune. În grilă se regăsesc emisiunile Focus, Exclusiv VIP, Flash Monden, Insider Politic, Sănătate cu Stil, Poezie și delicatețuri, Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, dar și noi emisiuni ca: Veterinari în acțiune, Primii câștigă (debutează în curând) și o emisiune de weekend care debutează în curând. Emisiunea matinală Focus la Prima oră absentează grila de toamnă, la fel și Alege rețeta națională.

Pe partea de seriale Prima TV mizează mai mult pe seriale românești. Astăzi Secretele președintelui revine cu sezonul 3 și va fi difuzat de Vineri-Duminică ora 19:15. Telenovelă reality Iubiri secrete își continuă redifuzarea de Luni-Joi ora 19:15, iar sitcomul românesc Nimeni nu-i perfect, de Luni-Sâmbătă ora 11:00 cu câte 2 episoade. Grila este completată și de filme românești și artistice, inclusiv de premierele lor în grila de toamnă. Filmele românești se văd sâmbăta între orele 07:00 și 14:00, iar cele artistice seara în zilele de luni, marți, vineri și noaptea sâmbătă. Meciurile de fotbal din Superliga 1 sunt difuzate în fiecare sâmbătă ora 21:30 și sunt precedate de Studio Meci ora 20:00.

Comentarii

Postări populare

Clever Group anunță un nou canal ce se va lansa: Prima World

Modificări în grila națională DIGI TV Analogic

FilmBox+ se închide în Europa și va fi disponibil doar prin operatori