Clever Group anunță un nou canal ce se va lansa: Prima World

Compania clujeană Clever Group a anunțat la începutul lunii mai a acestui an că pregătește un nou canal de televiziune pe care îl va lansa.


După ce în ultimele luni a lansat Prima History și Prima Food & Travel (în locul Cinema Est, respectiv Arcadia TV World), compania va lansa Prima World, canalul de documentare despre lume, turism și natură. Acesta va difuza documentare în principal produse de Arcadia Television, documentare fiind difuzate în prezent pe Prima Food & Travel.

Printre serialele documentare ce vor fi difuzate pe viitorul canal se află Travel Stories, Travel Lounge, Regio, Foot Stepts, Doctime, 7 Days, Nature Wonders, Cosmos Global, Nature Parks, On Tour, Vista Points și Global Treasures, dar nu este exclus să difuzeze documentare și de la alții până la lansarea oficială. Sloganul canalului va fi ,,Ocolul pământului în fiecare zi!”.

Din informațiile noastre, până se lansează canalul va mai dura ceva. În această perioadă CNA este în vacanță și nu se știe dacă Clever Group a depus solicitarea sau nu. Să amintim că Prima History a început emisia în locul Cinema Est în decembrie anul trecut la aproape 8 luni de la anunțul lansării. Totodată după lansarea Prima World, Prima Food & Travel ori va trece la alt conținut (adică să difuzeze emisiuni culinare românești și internaționale), ori continuă să difuzeze același conținut.

Nu se știe cum va fi lansat Prima World, însă conform unor zvonuri va înlocui Prima Food & Travel pe frecvența respectivă în timp ce emisia celui din urmă să fie mutată pe frecvența unde au fost făcute testele acestui canal. Vă reamintim că compania clujeană mai trebuie să lanseze și Nostalgia TV în condițiile în care se fac 2 luni de la autorizare.

Vă reamintim că la începutul lunii trecute versiunea în limba română a canalului Arcadia TV World a devenit Prima Food & Travel, dar care încă difuzează conținut de la Arcadia TV World. Canalul a fost lansat în România pe 1 iunie 2018 sub denumirea anterioară.

Comentarii

Postări populare

Prima Food & Travel a devenit Prima World. Ce nu s-a schimbat?

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

Prima Play: A intrat Prima History. Orange TV GO: au intrat multe canale