CNA a aprobat prelungirea cu încă 3 luni termenului de realizare și emisie a canalului Antena 3 Ploiești

Ploieștenii mai au de așteptat. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cu unaminitate în ședința de marți prelungirea cu încă 3 luni termenului de realizare și emisie a stației locale Antena 3 Ploiești.


Astfel societatea Antena 3 SA (deținătorul licenței) mai are timp la dispoziție (3 luni) să pregătească echipamentele și studioul de emisie pentru a lansa stația locală din Ploiești și să producă programele pentru stația menționată.

Norina Ionescu, reprezentanta Antena Group: ,,Încercăm să finalizăm acest proiect, mai suntem pe ultima sută de metri ca să spun așa nu este gata încă regia, sau produs întârzieri generate de provider de echipamente ce explică în hârtii faptul că lanțul de aprovizionare și distribuție ale internațional al echipamentelor sau produs mare întârzieri. Probabil din motive obiective noi am atașat acele documente primite de la Proton Production pentru a se vedea că încă de la începutul lunii martie a fost făcută comanda pentru acest ultim set de echipamente necesar printre care și serverul din ce am văzut acolo. Cam asta suntem în prelungire dar sperăm să iasă așa cum ne dorim.”

                                          FOTO: Captură făcută în timpul vizionării ședinței CNA.


Antena 3 Ploiești va emite pe licența folosită anterior de Antena 1 Ploiești care s-a lansat în 1996 și închis în 2019 după ce în luna aprilie a aceluiași an din urmă Antena Group a cedat licențele către societatea Antena 3 SA, scrie Pagina de Media la vremea respectivă. După rebranduirea stațiilor locale Antena 1 în Antena 3, stația locală din Ploiești nu s-a mai lansat niciodată până acum. Anul trecut Antena 3 a cerut la CNA renunțarea programelor proprii ale Antena 3 din Iași, Slobozia, Târgu Mureș și Ploiești retransmițând programul Antena 3 din București. La aceea vreme urma să rezolve până pe 18 ianuarie problema cu producerea producțiilor proprii locale, dar acum nu s-a rezolvat nimic în acest moment.

Comentarii

Postări populare

CNA a respins modificarea licenței Melos TV privind modificarea acționariatului. A somat societatea cu termen de intrare în legalitate

DIGI Online: Au intrat Sky Showtime 1 HD și Sky Showtime 2 HD. Prima Play: Au intrat Prima Food & Travel, Bollywood TV și un sfert din canalele Must Carry