Antena 3 a devenit Antena 3 CNN. Cum arată?

Aseară, pe 27 septembrie ora 21:00 Antena 3 a devenit Antena 3 CNN printr-un parteneriat semnat acum 2 ani între Antena 3 și CNN Wordwide.


Astfel cu un nou parteneriat știrile vor fi asigurate atăt de jurnaliștii Antena 3 cât și cei ai CNN International din Londra. Rebaranduirea a început cu continuarea ediției speciale a emisiunii Sinteza Zilei prezentată de Mihai Gâdea, directorul general al Antena 3 CNN în care au fost invitați jurnaliștii Antena 3, și a fost prezentat și noul studio al emisiunii Sinteza Zilei. Mai multe detalii în video-ul de mai jos:

                                                                VIDEO: CH+/YouTube

De asemenea masa de la noul studio are și panou, acesta fiind o premieră în România și în străinătate.




Tranziția de la reportaj la emisiune și invers este și ea schimbată complet pentru a se potrivi bine cu logo-ul CNN.


Odată cu redenumirea Antena 3 în Antena 3 CNN, au fost modificate ident-urile Antena 3 pentru a fi adăugat și logo-ul CNN. Video-ul cu ident-urile Antena 3 CNN va fi publicat în perioada următoare pe YouTube. Începând de azi Știrile Antena 3 CNN sunt filmate în studioul News Hour With CNN:









La sfârșitul ediției speciale a emisiunii Sinteza Zilei a fost prezentat noua actualizare a site-ului Antena 3 în urma redenumirii sale în Antena 3 CNN.

                                                VIDEO: Antena 3 CNN/YouTube

În noua grilă Antena 3 CNN va fi emisiunea Newsroom care va fi difuzată luni-vineri între orele 11:00 și 13:00, dar și un nou jurnal de noapte de la ora 01:00 noaptea în direct. Din noua grilă lipsesc emisiunile Punctul de întâlnire, Dar și har și Adevăruri ascunse. Antena 3 CNN este disponibil la toți operatorii de cablu și satelit, dar și online pe platforma Antena Play.

Comentarii

Postări populare

Bollywood TV devine Bollywood Clasic începând de mâine

CNA a acordat licența PRO Argeș TV, televiziunea controlată de Iulian Uță

CNA: TV Sat 2002 scoate Discovery Science HD în urma închiderii de la începutul acestui an